Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy pasi így viselkedik,...

Ha egy pasi így viselkedik, akkor mit üzenhet ezzel? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy adás - vétel kapcsán találkozol valakivel, akit ott látsz életedben először. Te nő vagy, ő férfi. A férfi olyan 40es, te a 20as éveid közepén jársz. Te a pároddal vagy jelen a találkozón. Ő először kezet fog a pároddal, majd veled, bemutatkozik, és előhozza az adás-vétel tárgyát, hogy megmutassa. Közben úgy a szemedbe néz, miközben beszél, hogy téged kb kiráz a hideg, mert nagyon a szemedbe nézett, mintha a lelkedig látna... Utána már csak a pároddal fog kezet, veled nem, de ahogy távolodtok a kocsival, még hosszan néz utánatok, és mosolyog. Amúgy közvetlen típus a pasi... Ti ilyenkor mit éreznétek, gondolnátok, miért csinálja ezt?

2014. nov. 5. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én semmi különöset nem gondolnék. Azért csinálja, mert udvarias a nőkkel, talán tetszettél is neki. De nem mennék tovább, sőt még idáig sem jutnék el gondolatban. Ki mint él, úgy ítél.
2014. nov. 5. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlértékeled magad, és elégedetlen vagy a pároddal
2014. nov. 5. 08:54
 3/7 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Valszeg azért mosolygott az ürge, mert már biztos volt abban, hogy elaléltál tőle, és hogy ha valahol összefuttok még néhányszor,ez esetben biztosra is veszi, hogy megfektet könnyedén, két perc alatt...
2014. nov. 5. 08:56
 4/7 A kérdező kommentje:
2# nem vagyok elégedetlen vele, szeretem, jól megvagyunk már hosszú ideje! Csak ilyen még velem nem volt, hogy beszélgetek valakivel, és rám néz, és kiráz ettől a hideg... Ezért tartottam furcsának a dolgot. :)
2014. nov. 5. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Szerinted mit üzen vele? Azt hogy ti potenciális vevők vagytok, és ez a minimum.

Te pedig valószínűleg nem vagy tárgyaló partner, ezért nem is koncentrált rád.

2014. nov. 5. 09:00
 6/7 A felhasználó ***** válasza:
Felmérte a következő áldozatát.
2014. nov. 5. 11:02
 7/7 anonim válasza:
Kezet fog a pasiddal majd veled, közbe néz a szemedbe és azt gondola milyen gyönyörű vagy le se tudja rólad venni a szemét. Tiszta szerelmes lesz egy pillanat alatt. Gondolatban már le is smárolt, de hogy ne legyen feltünő a pasidnak hogy egész végig veled szemezett, már csak vele fog kezet, utána a kocsi után néz hogy miért mentél el, miért nem maradtál vele, és iszonyatosan sajnálja hogy nem vagy vele............ez történt
2015. febr. 3. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!