Ha egy pasi így viselkedik, akkor mit üzenhet ezzel? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy adás - vétel kapcsán találkozol valakivel, akit ott látsz életedben először. Te nő vagy, ő férfi. A férfi olyan 40es, te a 20as éveid közepén jársz. Te a pároddal vagy jelen a találkozón. Ő először kezet fog a pároddal, majd veled, bemutatkozik, és előhozza az adás-vétel tárgyát, hogy megmutassa. Közben úgy a szemedbe néz, miközben beszél, hogy téged kb kiráz a hideg, mert nagyon a szemedbe nézett, mintha a lelkedig látna... Utána már csak a pároddal fog kezet, veled nem, de ahogy távolodtok a kocsival, még hosszan néz utánatok, és mosolyog. Amúgy közvetlen típus a pasi... Ti ilyenkor mit éreznétek, gondolnátok, miért csinálja ezt?2014. nov. 5. 08:48
1/7 anonim válasza:
Én semmi különöset nem gondolnék. Azért csinálja, mert udvarias a nőkkel, talán tetszettél is neki. De nem mennék tovább, sőt még idáig sem jutnék el gondolatban. Ki mint él, úgy ítél.
2/7 anonim válasza:
Szerintem túlértékeled magad, és elégedetlen vagy a pároddal
3/7 Titusztitusz válasza:
Valszeg azért mosolygott az ürge, mert már biztos volt abban, hogy elaléltál tőle, és hogy ha valahol összefuttok még néhányszor,ez esetben biztosra is veszi, hogy megfektet könnyedén, két perc alatt...
4/7 A kérdező kommentje:
2# nem vagyok elégedetlen vele, szeretem, jól megvagyunk már hosszú ideje! Csak ilyen még velem nem volt, hogy beszélgetek valakivel, és rám néz, és kiráz ettől a hideg... Ezért tartottam furcsának a dolgot. :)
2014. nov. 5. 08:57
5/7 anonim válasza:
Szerinted mit üzen vele? Azt hogy ti potenciális vevők vagytok, és ez a minimum.
Te pedig valószínűleg nem vagy tárgyaló partner, ezért nem is koncentrált rád.
6/7 A felhasználó válasza:
Felmérte a következő áldozatát.
7/7 anonim válasza:
Kezet fog a pasiddal majd veled, közbe néz a szemedbe és azt gondola milyen gyönyörű vagy le se tudja rólad venni a szemét. Tiszta szerelmes lesz egy pillanat alatt. Gondolatban már le is smárolt, de hogy ne legyen feltünő a pasidnak hogy egész végig veled szemezett, már csak vele fog kezet, utána a kocsi után néz hogy miért mentél el, miért nem maradtál vele, és iszonyatosan sajnálja hogy nem vagy vele............ez történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!