Néha úgy érzem, hogy nem abban a testben élek, mint amelyikben kellene. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy nem abban a testben élek, mint amelyikben kellene. Nem vagyok meleg, félre ne értse senki... de ha van másnak is ilyen, vagy tud segíteni, akkor azt kérem szépen, hogy írjon.2014. nov. 4. 20:28
1/8 piriiiiii 

válasza:

Hát, ezt részletezhetnéd... gondolom, ennél azért komplikáltabb.
2/8 anonim 

válasza:

Én is érzek néha olyat, hogy jó lenne egy pár plussz centi, és lehetnék egy kicsivel nehezebb is.
De komolyan, miben nyilvánul ez meg nálad?
3/8 anonim 

válasza:

Valóban tudni kéne, hogy miben nyilvánul meg. A nemeddel nem vagy kibékülve, vagy azzal, hogy ez+az a testrészed nem úgy néz ki ahogy akarod?
Bár inkább az előzőre gyanakszom ha már írtad, hogy nem vagy meleg.
Fejtsd ki a kérdést bővebben.
4/8 anonim 

válasza:

Én is valahogy így érzek
Lányként úgy gondolom hogy meleg fiúnak kellett volna születnem
5/8 anonim 

válasza:

Transzszexualitás a neve. Utolsó, azért mert lány testben születtél, még lehetsz meleg férfi.
Egy leszbikus ts.
6/8 A kérdező kommentje:
Nos igen, a nememmel nem vagyok kibékülve. Úgy érzem, hogy ez egyre jobban felemészt és az eredeti énem lassacskán eltűnik. A másik énemnek megvan a maga kis világa, amit elképzelek, hogy abban kellene élnem. Fura, de olyan is ez, mintha 2 különböző ember lennék egyszerre... . Úgy vágyom rá, hogy a képzelt énem életét élhessem. Nehéz ezt sajnos megértetni mással. :/
2014. nov. 5. 23:23
7/8 anonim 

válasza:

Ha biztos vagy benne, hogy te más nemű vagy mint a tested, akkor átoperáltathatod magadat. Viszont, ez egy hosszú és bonyolult folyamat, az egészséget is megviseli. Csak akkor dönts a műtétek mellett, ha teljesen biztos vagy benne, hogy ezt akarod. Egy családtagom bevállalta a műtétet, úgyhogy van egy kis tapasztalatom benne, ha gondolod írj privátot és megpróbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!