Hogyan változzak meg?
Eloszor is bocsi, tabletrol vagyok, ezert ekezetek nelkul irok :D
Nos, a kerdesem az, hogyan lehetnek felszabadultabb, nepszerubb, hogyan legyek a kozeppontban?
Regebben az elozo osztalyomban igy volt kb, de atmentem gimibe es most van 2 ember akivel joban vagyok, szunetekben is csak ulunk es beszelgetunk... Mindig engem talalnak meg,piszkalnak meg stb. Ezen szeretnek valahogy valtoztatni.
Pl. Ke$sha Tik Tok cimu videoklippjeben is nyira megvaltozik a csaj, hogy a csaladja is sokkot kap. Addig valoszinuleg vmi "jokislany" lehetett. En is efele valtozasra gondoltam.
A masik, hogy keresztanyam skizofren, eleinte rossz volt de mostmar igyekszem olyan lenni mint o. Allandoan porog, mindenhol balhezik, megmondja a velemenyet az embereknek szval teljesen meghulyult... Tudom hogy ez nem jo, de en is szeretnek ilyen lenni. Ennyire porgos sosem voltam, nem is ilyen vagyok, de meg ha eroltetve is, a kozeppontban szeretnek lenni, suliban is stb. Stilust is valtoztatni kellene, tudom. Olyan "lazado kamaszosra" :DDDDD. Megegyszer mondom, hogy tudom ez nem helyes, inkabb maradnek csendes stb-stb de meg szeretnek valtozni!
Valaszokat elore is koszonom
14/F
sosem fogsz tudni megváltozni
alakítgat rajtad az élet egy keveset (azt sem önszántadból, hogy "na most én megmutatom"), de gyökeresen aligha fogsz megváltozni
én régen a csajozással voltam így
alapjáraton ez a szerelmes hűséges típus vagyok és amikor a "nagy szerelmem" otthagyott, akkor egyfolytában azon voltam, hogy olyan legyek mint a nagy nőcsábászok
példaképként tekintettem azokra, akik csak kihasználják a nőket, olyan akartam lenni mint ők, irigyeltem hogy nekik egy nő sem okozhat fájdalmat
aztán később rájöttem, hogy ez nem így működik :D
Attól, hogy a stílusodat megváltoztatod, még nem lesz több barátod. Valahogy a viselkedéseden kellene javítani.
És nem kell megváltoznod, csak azért mert több barátot szeretnél. Nyilván ha valaki barátkozni akar veled, akkor elfogad olyannak amilyen vagy :)
Ha nem CSAK barátokat szeretnél, akkor is ugyanaz a helyzet. Ha igazán szeret valaki akkor elfogad úgy ahogy vagy. És a lányok többsége is jobban szereti a "cuki és aranyos" fiúkat, nem úgy, mint azokat akik önimádó, nagyképű balfékek.
Bár ízlések és pofonok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!