21/23 anonim válasza:
Nem. Magányos vagyok, nincs munkahelyem, nincs pénzem, a közeli nagyvárosba sem tudok eljutni mert drága a busz, nem nézek ki jól, stb. stb. stb. Többnyire egy szomorú "fogoly" vagyok ebben a kisvárosban, ahol semmi nincs. Az nagyjából az összes ismerősöm és szomszédom elérte azt, amit már évek óta szeretnék: stabil munkahely, barátnő, autó. Nincs miért boldognak lennem. F
22/23 anonim válasza:
Próbálok minél pozitívabb lenni és felhangosítani a zenémet hogy ne halljam a problémáim sikolyát ;)
A papám haldoklik a kórházban,a másik papám meg otthon.A két mamám mindenfélét behallucinál.A szüleimmel rengeteget veszekedek,sajna 1 év múlva hármasban maradok velük xd minden veszekedés ellenére kimondom nekik hogy szeretem őket.
Nincs pénzünk :D
Deee még nyerhetünk a lottón :3
A barátaim fele egy hazug....
Nincs olyan nagyon szörnyű életem,de azért nem mindig vagyok happy :P
Minél pozitívabb vagyok annál jobban látom hogy ez nem igazi boldogság.
De lesz_rom,hallgassunk metált és minden meg van oldva :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!