Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek Attila the Bookaho...

Szerintetek Attila the Bookaholic meleg?

Figyelt kérdés
engem nem zavarna, csak tudni szeretném. 16/L

2014. nov. 2. 11:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
32%
Igen meleg. Nagyon látszik rajta, de ezzel nincs gond. Nem is kell felvalalnia. Senkinek semmi koze hozza.
2016. júl. 24. 17:36
 22/37 Írisz Henderson válasza:
56%
Nekem nem tűnik annak. ._.
2016. júl. 25. 23:11
 23/37 anonim ***** válasza:
40%

100%. A pávastílus metroszexuálisnak láttatja, de a gesztusai, és amilyen kényesen beszél, elárulják... Az is érdekes, hogy az egyik videójában, amikor egy rajongó lány odament hozzá; vagy amikor ő látogatott meg az anyukájával egy nézőt, akkor is teljesen az jött le nekem, hogy meleg.

Szerintem ez nyilvánvaló, és az lenne tőle a korrekt, ha előjönne ezzel. Nem hinném, hogy feliratkozókat veszítene, sőt...! Nézzük meg Ricky Martint, vagy akár Marist! Rea Muellerről nem is beszélve. Szóval remélem eljön ez a nap, amikor bekövetkezik. :)

2016. aug. 3. 11:39
 24/37 anonim válasza:
50%
Nem az
2016. okt. 13. 16:38
 25/37 anonim válasza:
42%
Egyértelműen.Aki azt mondja hogy nem az magának hazudik.Ne hallgass azokra a sok rajongója akik annyira védik tesóm mutatott anyáéknak egy videót róla és ők is egyértelműen megmondták
2016. nov. 6. 19:07
 26/37 anonim ***** válasza:
73%

23. válaszoló

Miért is lenne korrekt , ha erről beszélne? Mi az összefüggés a videózás és a szexuális indentitása között? Semmi köze senkinek a magánéletéhez.

2016. nov. 22. 16:08
 27/37 anonim válasza:
37%

Mivel jóformán közéleti személy igenis ki kéne állnia a világ elé ahogyan Maris is tette, és büszkén felvállalni a homoszexualitását ezzel segítve további embertársait a felvállalásra, de ő csak páváskodik, és metroszexuálkodik. :D Én kedvelem félreértés ne essék, de én magam is az LMBTQ társadalom tagja vagyok, és bosszantó számomra, hogy egy meleg fiú ennyire nem akarja vagy meri felvállalni másságát, pedig egyértelmű.

A vak is látja, a hülye is tudja. Homoszexuális, de nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy szégyenli.

2016. nov. 23. 05:46
 28/37 anonim válasza:
93%

Ömm,még mielőtt bármit mondok, szeretném leszögezni, hogy nem egy hülye tini vagyok, aki "bízik" a legjobbakban :D

Én Attilát egy korrekt embernek ismertem meg, aki szerintem felvállalná ezt, ha lenne mit. Oké, érdekes a stílusa és nekem is megfordult már a fejemben, de már rengetegszer említette, hogy a lányokat szereti. Bármit mondhat az interneten? Igen. De most kérdem én, miért hazudna? Maris - amikor pasis kérdéseket tettek fel neki - egy szót nem szólt pontosan azért, mert nem a fiúkat szereti és hamar be is vallotta a dolgot. Attila viszont megválaszolja a neki feltett, ezzel kapcsolatos kérdéseket és egyértelműen lányokra utal, nem fiúkra.

Szerintem már rég bevallotta volna...:D

2016. nov. 24. 23:58
 29/37 anonim válasza:
24%
Minimum biszex. Most láttam életemben először egy videóját, és egyből ez a kérdés fogalmazódott meg bennem. Ne legyünk naivak, egy ennyi idős hetero srácnak azért jóval másabb a hangja, nagyon nem így beszél. Oké, hogy a stílus az ilyen kopizott divatmajomság, de a hangja, testbeszéde sokmindent elárul.
2016. dec. 9. 15:42
 30/37 anonim ***** válasza:
30%
Igen, meleg. 100%!
2017. márc. 10. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!