Szerintetek Attila the Bookaholic meleg?
100%. A pávastílus metroszexuálisnak láttatja, de a gesztusai, és amilyen kényesen beszél, elárulják... Az is érdekes, hogy az egyik videójában, amikor egy rajongó lány odament hozzá; vagy amikor ő látogatott meg az anyukájával egy nézőt, akkor is teljesen az jött le nekem, hogy meleg.
Szerintem ez nyilvánvaló, és az lenne tőle a korrekt, ha előjönne ezzel. Nem hinném, hogy feliratkozókat veszítene, sőt...! Nézzük meg Ricky Martint, vagy akár Marist! Rea Muellerről nem is beszélve. Szóval remélem eljön ez a nap, amikor bekövetkezik. :)
23. válaszoló
Miért is lenne korrekt , ha erről beszélne? Mi az összefüggés a videózás és a szexuális indentitása között? Semmi köze senkinek a magánéletéhez.
Mivel jóformán közéleti személy igenis ki kéne állnia a világ elé ahogyan Maris is tette, és büszkén felvállalni a homoszexualitását ezzel segítve további embertársait a felvállalásra, de ő csak páváskodik, és metroszexuálkodik. :D Én kedvelem félreértés ne essék, de én magam is az LMBTQ társadalom tagja vagyok, és bosszantó számomra, hogy egy meleg fiú ennyire nem akarja vagy meri felvállalni másságát, pedig egyértelmű.
A vak is látja, a hülye is tudja. Homoszexuális, de nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy szégyenli.
Ömm,még mielőtt bármit mondok, szeretném leszögezni, hogy nem egy hülye tini vagyok, aki "bízik" a legjobbakban :D
Én Attilát egy korrekt embernek ismertem meg, aki szerintem felvállalná ezt, ha lenne mit. Oké, érdekes a stílusa és nekem is megfordult már a fejemben, de már rengetegszer említette, hogy a lányokat szereti. Bármit mondhat az interneten? Igen. De most kérdem én, miért hazudna? Maris - amikor pasis kérdéseket tettek fel neki - egy szót nem szólt pontosan azért, mert nem a fiúkat szereti és hamar be is vallotta a dolgot. Attila viszont megválaszolja a neki feltett, ezzel kapcsolatos kérdéseket és egyértelműen lányokra utal, nem fiúkra.
Szerintem már rég bevallotta volna...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!