Miért gondolják az emberek a facebookon hogy hulladék tyúkxaros kis életük minden piti részlete érdekel bárkit is? Miért gondolják hogy adott eseményről csak ők tudnak és úgy osztják meg, mintha csak tőlük tudhatnám meg?
Halálom
a) leírja lefotózza hogy itt volt ott volt, ezt csinált azt csinált. de ki a lóf**szt érdekel? azt fotózza le, ha ég a háza. na az (talán ) érdekes lehet. 1-2 percig mondjuk.
b) megoszt X dolgot mintha nem az egész világ arról beszélne. elárasztanak a megosztások a netadóról, meg a tüntetésről, meg ki nyert az X faktoron meg ilyenek. de miből gondolják hogy nem hallottam már millió helyről? a csapból is ezek a sz**ok folynak, ezek meg úgy adják elő, mint valami bennfentes titkot, amit aztán alig tud valaki. vissza szoktam írni: a jövő heti ötöslottószámokat na azt írd meg!
Nyilván úgy gondolkoznak, hogy ők ezeket a dolgokat szeretnék megosztani, őket ezek érdeklik, hátha másokat is. Akiket pedig nem érdekelnek ezek, nyilván nem fogják elolvasni, hanem tovább lépnek. Vagy egyszerűen leiratkoznak a közzétételeiről. Csak egy kattintás. Értelmes ember szempontjából szerintem egyértelmű.
Nekem is van olyan ismerősöm, akit kedvelek, nem akarom törölni, de sok posztjára nagyon nem vagyok kíváncsi, így leiratkoztam róla. Ennyi.
Soha nem értettem meg az ilyen hisztiket.
Őszintén válaszolok, ha már őszintén érdekel: semmivel. Én is uolyan Átlag Jani, Gipsz Jakab vagyok mint ők. Egy ezredrangú senki. De én tudom a helyem, és tudom kit érdekelnek a viselt dolgaim: az égvilágon senkit.
És nem teszek úgy mintha vmi sztár lennék akinek minden lépését rajongók hada követi.
Tőlem aztán egy k**va linket, egy rohadt képet se találsz sehol.
Megfelel a válasz?
>>>
A te életed mitől kevésbé tyúkszaros, mint az övék? Őszintén érdekel.
Lehet mondani hogy igaz, de nem igaz.
Mert ki van, ha én nem a problémát akarom megoldani, hanem a dolog pszichológiáját kívánnám megérteni?
hm? Hogy MIÉRT?
Na az már fogasabb kérdés, nemdebár?
>>>
Meg van oldva a gondod.
Aztán majd úgy jár ez a sok posztolgató fotózgató facebook-gyökér mint egy volt kollégám aki mindig teljes fotóriportot tett fel az évi X számú külföldi útjáról (de nem ám Szlovákiába ment, hanem Balira meg ilyen helyekre) és egyszer csak vagyonosodási vizsgálat. Valaki feldobta a NAV-nál, és bizony a NAV-os nyomozók előtt kellett kimatekoznia, hogyan tellett neki a havi nettó 90-es fizetéséből (papíron persze...) egy évben X alkalommal luxusutakra.
Majdnem börtön lett a vége.
És ennek java részét a facebooknak (meg a saját gyökérségének ) köszönheti. A NAV-osok örömmel cuppantak rá a fotókra.
>>>
mit csinál a másik vagy, hogy hol járt.
nekem is van 1 ismerősöm, aki még azt is kiírja naponta, hogy irány a wc :) irány a suli, irány tusolni, mekizni, kutyát sétáltatni, stb.
egy másik egész nap a neten lóg és beteg, vagy magára hagyott kutyusok képét osztja meg.
megint egy másik állandóan félpucér képeket tesz fel gyönyörű versekkel.. én ezt nem fogom megérteni, hogy mi köze egy pucér csajnak pl. Radnóti verseihez? :D
na mindegy, be kell állítani, hogy távoli ismerősök, és nem jelenik meg a kezdőlapon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!