Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire normális, ha valaki...

Mennyire normális, ha valaki ennyire fél a többiek reakciójától?

Figyelt kérdés

Szóval..Régebben elég sokan piszkáltak a volt sulimban és még középiskolában is akadt pár ember, akik így beszólogattak, pedig szerintem semmi okot nem adtam rá.

És az a lényeg, hogy amíg kisebb koromban ilyen életvidám voltam és sok barátom is volt, most tiszta félénk vagyok és gátlásos és nem merek megszólalni egyszerűen mások előtt...És amikor valakivel beszélek és épp mondani akarok valamit, vagy fél óráig gondolkozok rajta, hogy egyáltalán mondjam-e és végül inkább mindig arra jutok, hogy jobb, ha nem is szólok a másik emberhez, mert hülyének nézne valami miatt, vagy nem tudom...Még ez a kérdés felett is fél órája ülök legalább, mert félek elküldeni, mert lehet, valaki belém kötne valami miatt...

Ez nagyon beteges? 16/l

2014. okt. 29. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Tanácsokat osztogatni könnyű... De én most azt tanácsolom hogy mond ki nyugodtan amit gondolsz! Azt hiszed hogy más tökéletes mert nevet rajtad, vagy mi? Ne legyél félénk és ha valakinek nem tetszik amit mondasz akkor szegényke így járt.. Legyél az aki voltál! Aki igaz barátod lesz az az is marad. Felesleges magadban tartanod a gondolataidat mert nem vagyunk tökéletesek. Ne beszélj be magadnak ilyen butaságokat. :)
2014. okt. 29. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Az első jól leírta, még annyit tennék hozzá, ha valaki piszkálni akarna állj ki magadért és szólj vissza keményen. Ha ezt megtudod csinálni, nem fognak piszkálni.
2014. okt. 29. 22:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom :)
2014. okt. 29. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha valami meggátol a változásban hozz magadnak létre olyan helyzetet, ahol nincs választásod, és amiben le kell győznöd ezeket a dolgokat.
2014. okt. 29. 23:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Elso valaszolonak igaza van!

Ne foglalkozz senkivel, elj a sajat ertekrendednek megfeleloen. Ne masoknak akarj megfelelni, hanem maganak.

Es ha olyat mondassz, hogy kinevetnek, akkor mi lesz?

Összeomlik az univerzum? Leszakad mindket lábad? Vagy mi? Elárulom semmi... Aki ilyen szemétláda hogy másokon röhög fel perc múlva mar egy masik emberből fog g unyt uzni..

2014. okt. 30. 02:25
 6/10 anonim ***** válasza:

És ha hülyének néznek? Indulj ki abból, hogy TE NEM VAGY HÜLYE, és aki ezt másképp gondolja, az egy lesajnálni való genetikai hulladék.

A te gondolataid értékesek, a te véleményed fontos, aki ezt másképp gondolja, az egyszerűen buta ahhoz, hogy fölérjen téged ésszel.

Mindenkinek szólj vissza, aki beszól neked, legyen mindig tied az utolsó szó. Aki gúnyolódik veled, annak mutasd meg, hol nyalhatja ki.

Egyébként meg keresd olyan emberek társaságát, akik nem akarnak eltaposni, nem kell előttük folyton "harckészültségben" lenni.

2014. okt. 30. 10:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért sokat segítettetek :)
2014. okt. 30. 11:38
 8/10 anonim válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogy amíg nekem egy falat kenyeret nem adott, és igazából ő nekem senki, hidegen hagy a véleménye. Mindenki olyan amilyen, mindenkiben van hiba.
2014. nov. 2. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van :)
2014. nov. 2. 20:35
 10/10 anonim válasza:
A lényeg az, hogy állj ki magadért, és győzd le a gátlásaidat. Ugyan olyan értékes ember vagy, mint bárki más.
2014. nov. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!