Miért kell cikizni azt, akinek alkatilag nagy popója van?
Figyelt kérdés
Körte alkatúak vagyunk a tesómmal,ő vasággyal 43 kg.Én "dagadtabb"vagyok 49kg.Ő 158 cm,én 161.Mindketten körte alkatúak vagyunk,ezért ha sokat fogyunk akkoris a felsőtestünkről megy le először.Mégis,ő is és én is kapunk "építő"jellegű hozzászólásokat,hogy nagy a seggem,főleg én kapom,de neki is mondták már ismerősei nekem meg idegen emberek.Tornázok a farizmomra,most veszek majd leg trainer gépet is,hogy feszes legyek.De az emberek nem tudjak hogy van ilyen alkat,akinek nem lesz apró popsija ha fejen áll akkor sem?Miert kell bántani az embereket,ezzel lehet maradandó lelki sérülést okozva ezzel nekik.Mi már ott tartunk,hogy fogyózunk mindketten.Az emberek miatt.2014. okt. 27. 11:39
11/12 tarnai válasza:
Szerintem rendes ítéletet csak kép alapján lehet mondani. 49-161 alapján lehet valakinek nagy a segge, és meglehet nyugtatni h nem így van és csak ő látja nagynak. Ennyi. A háziasszonyok a jótanácsaikkal meg elmehetnek a sunyiba. Annyi seggre keresek rá a neten és recskázok rá amennyire akarok. fyi
12/12 anonim válasza:
Azt cikizik aki hajlamos rá hogy parázzon rajta.
Energia játszmák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!