Szerintetek is rosszul tettem, hogy adtam pénzt a srácnak?
# 8
1000ft-ból megteszek ~70km-t és még marad is pénzem egy kis kajára.
Én már estem pofára majdnem ugyanígy :/ Ő egy üzletembernek adta ki magát, akinek ellopták a táskáját.. aranyóra, zakó, szimpatikus külső, teljes kétségbeesettség, nagyon jól játszotta. Kétezer forintot kért, és esküdözött, hogy kamatostul visszafizeti, ha adok pénzt, hogy hazajuthasson Székesfehérvárra. Megadta a mobilszámát. Tini voltam még, naiv, megkockáztattam - és hát jól pórul jártam :(
Úgyhogy ha nálad is tanulópénz, akkor fogd fel úgy, hogy nálam olcsóbban megúsztad :D
Ugyanaz a sztori akik busz vagy vonatállomáson szoktak kéregetni, hogy csak pár forint hiányzik a jegyhez... de ha rendes akarsz lenni és felajánlod, hogy megveszed a jegyet, akkor már nem kell...
Tanulópénz, ez van... legközelebb nem veszed be.
Találkoztam én is hasonlóval, ketten voltak és azt mondták: egyetemisták és elbulizták az összes pénzüket nem tudnak hazajutni már csak egy kicsi kellene a jegyhez.
1. befele jövet is láttam őket reggel, amikor leszólítottak akkor meg du. 5 volt
2. láttam, hogy az előttem levő papír pénzt adott nekik és szerintem nem ő volt az első, mivel rengeteg emberhez mentek oda
3. elég jó emberismerőnek tartom magam és ránézésre ilyen drogos, lecsúszott fiatalok voltak
4. ha elbulizták a pénzüket akkor meg is érdemlik, hogy így jártak, az én pénzemet meg nem fogják elbulizni
miután nem adtam haverjának azt mondta, hogy szedd le a vonatról és adj neki egy nyakast
ennyit arról, hogy mennyire rászorulók
kár, hogy a haverja nem próbálta meg szívesen börtönbe juttattam volna őket
így utólag sajnálom, hogy nem fordultam vissza és beszélgettem el velük komolyabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!