Mi a véleményetek az ábrándozó emberekről?
Figyelt kérdés
Akik mindig 2 méterrel a föld fölött járnak, már már szürreális a képzeletük, és egyre képlékenyebb a kapcsolatuk a realitással.2014. okt. 25. 14:33
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a konstruktív válaszokat ( már amelyik az volt ugye)! :) Utolsó: Kissé sztereotipikusnak tartom amit leírtál! Attól még hogy valaki álmodozó, ábrándos, ez még nem emel falat közé, és a való életben való érvényesülés, boldogulás, és tervezés közé! Alapvetően egy ambiciózus és céltudatos ember vagyok, de néha jó megállni egy pár pillanatra és álmodozni egy olyan világról amiben jobban érezném magam. De ettől még nem vagyok BETEG!!!!
2014. okt. 26. 11:57
12/14 anonim válasza:
"Akik mindig 2 méterrel a föld fölött járnak, már már szürreális a képzeletük, és egyre képlékenyebb a kapcsolatuk a realitással."
Most erre szerinted mit írjon az ember?
Mindenki szokott ábrándozni egy kicsit,de hát mindig?Ezt írtad...
:)
Üdv.
13/14 Köteles Virág válasza:
Én is az vagyok és hát semmi bajom magammal szóval...
14/14 anonim válasza:
"Betegek,komolytalanok,társas életben nem húzó,hanem visszatartóerők,nem szabad velük foglalkozni."
Szerintem nem feltétlen betegek (gondolom, pszichésen értetted), még csak nem is feltétlen komolytalanok.
Gond itt csak akkor van, ha sosem cselekszik az álmodozó, akkor sem, ha útjába kerül (akár "ülés" közben, ahogy fogalmaztál) a lehetőség.
De maga az álmodozás nem rossz dolog, én sokkal több megkeseredett realistát látok, mint álmodozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!