Miért van annyi ítélkező ember?
Nagyon sok olyam emberrel összefutottam interneten és a való életben is, akik elítélik a másik embert. Vagyis mondjuk én egy gamer lány vagyok, és ez egy másik embernek nem tetszik, és emiatt azt mondja rám, hogy szánalmas vagyok. Persze akár meddig kérdezhetem, hogy mégis miért vagyok szánalmas,.akka nem válaszol. Helyette inkább tovább ócsárolja a többi gamer barátomat, csak azért, mert játszanak. Ez persze csak egy példa volt, viszont igaz példa... Miért kell szánalmasnak nevezni egy olyan embert, aki mást szeret mint ő? Aki nem azzal tölti az idejét amit nem szeret csinálni? Miért ítélkeznek egyáltalán az emberek egymás felett csak azért mert másak valamiben? Kérlek, mondjátok meg, hogy szerintetek mi jó nekik ebben, miért teszik ezt? Köszönöm!
13/L
Szokj hozzá. Az emberek jó kétharmada ilyen.
Ertelmisegi korokben kevesebb van.
Azért teszik, mert úgy érzik ettől, hogy érnek valamit, vagy többet érnek, mint a másik ember. Tiszta szánalom az egész.
Annyit azért hozzátennék, hogy csak azért, mert játszol, attól még nem vagy gamer; ezt nem bántásból mondom, csak azért, hogy tiszta legyen a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!