Az emberek többsége miért ennyire rasszista?
A homofób szót kerested...
De aki a szexuális kisebbségeket utálja, az általában rasszista is.
(Nem első vagyok)
Igen, ez engem is érdekel. Volt egy ismerősöm, aki azt mondta: Csak értelmes ember vagyok, ezért tudom, hogy a cigányok rosszak.
Hol ebben az értelem ? A rasszizmus rendkívül primitív, undorító és szánalmas gondolkodásmódra utal. Az, hogy valakit szimplán a külső alapján megítéljünk, szerintem butaság. Butaság az, hogy nem tudod, milyen az élete, nem ismered, nem tudod talán még a nevét sem, és te már az első találkozásnál eldöntötted, hogy elítéled őt pusztán azért, mert feketének/melegnek/ázsiainak/etiópnak/romának stb. született. Nem is érdekel, hogy ő milyen ember, nem lehet meggyőzni arról, hogy ő nem olyan, mint gondolod.
És mikor azt mondtam, hogy ő is születhetett volna feketének/romának stb stb stb.... azt mondta: De nem születtem!
Szóval szerintem ez a primitívség legalja. De tényleg.
1. SOHA nem voltam rasszista! Soha! Mélységesen elítélem!
2. Az, ha valaki a saját neméhez vonzódik, valljuk be az nem normális dolog. Az egy betegség. Hogy egy férfi a kukit és a seggbekukit szeresse egy gyönyörű nő helyett, az nálam kiveri a biztosítékot. Kiráz a hideg tőlük.
Nekem is kiderült hogy egy általam nagyon tisztelt és kedvelt színész bevallotta hogy meleg... Lesokkolt. Azóta nem tudok már olyan szemmel nézni rá, mert ha meglátom folyton az jut eszembe hogy seggbekukizik... Ááá...
Van olyan, hogy nem jár együtt a homofóbia és a rasszizmus. Én például leszbikus nő vagyok, és meglehetősen utálom az olyan (szub)kultúrákat, amelyek elnyomják a nőket és/vagy melegeket, továbbá amelyek mocskosak, büdösek és bűnözésre hajlamosak. Tehát elvileg rám lehetne mondani, hogy "rasszista" vagyok (bár nem pontosan ez a helyzet, de valószínűleg sokan gondolnák ezt rólam).
Például nem rajongok a cigányokért, az arabokért, meg a magyar náci prolikért sem. Például nagyon örülnék, ha a cigányok bűnöző része meg a magyar nácik végre kiirtanák egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!