Miért van az, hogyha az emberek meghallják, hogy egyetemista vagyok, sőt, ha azt, hogy fogorvosnak tanulok, rögtön húzzák a szájukat?
Semmi gond nincs azzal, hogy egyetemista vagy és tanulsz és hogy fogorvos szeretnél lenni.
Sajnos azonban sok orvos valóban felsőbbrendűnek érzi magát és úgy is viselkedik. Pl. ismerősi körben egy orvos házaspár addig fúrta a szintén orvos lányuk kapcsolatát egy nem orvos fiúval, amíg szakítottak és gyorsan hozzáadták egy orvoshoz. És még ezer ilyen eset van. De orvosok között is megy, hogy aki csak háziorvos az nem olyan orvos, mint aki sebész, stb. Sőt majd te is meg fogod kapni, hogy a fogorvos nem is igazi orvos :) Ilyenek az emberek.
Te majd ne legyél ilyen :)
Kérdező, nem tudom én általában hál' Istennek normális dokikat fogtam ki.
Persze, vannak hülye dokik nem kétséges, és gondolom azok az "emberek" akik téged leszólnak egyből arra asszociálnak, hogy te is egy olyan tuskó hülye leszel mint az a doki, aki velük volt bunkó.
Amúgy meg én úgy gondolom, hogy nem ők fognak egy hónapban keresni 500ezret, és nem fognak jól élni, hanem te :)
Ja igen, még egy. Átlagos emberi szokás mnanapság, hogy "ha én szarul élek, éljen szarul más is" mentalitás. Meg a jó magyar mondás, hogy meghalt az én tehenem, a szomszédé is haljon meg!
Ez ilyen, tegyél rájuk magasról! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!