Miert ilyen bunko velem?
Figyelt kérdés
Egyik ismerosomtol szepen kertem valamit. Erre lekiabalta a fejemet hogy bu.dos ku.rva es kinyomta a telefont. Utana vissza hivott. Ugy kezdte: ooo, nem is tudom mit akartam mar mondani. Utana folyton hivogatott de letiltottam. Mi baja az ilyen duhkitoreses embernek. Ja. Azt is uvoltozte hogy ne az fbn eljek. Tennem hozza nincs is fb fiokom.2014. okt. 19. 15:47
1/1 anonim válasza:
Nincs fészbukod akkor gyorsan csinálj egyet :-D
Nem sok minden értelmes van ott de multkor valaki megosztott egy olyat hogy: ahogy a másik ember beszél veled az az ő sorsa és ahogy erre te reagálsz az pedig a tiéd
Nálad is ez most a helyzet, nem hiszem hogy az ő dühkitöréseivel kéne foglalkoznod, kopjon le és viszlát.
Te meg foglalkozz saját magaddal vagy azzal akit szeretsz és jól kijöttök.
Ráadásul mivel nincs fészed ezért ő ezt nem is tudhatja hogy ott élsz vagy sem vagyis csak találgat és mindenkinek ezt mondja.
Ez még egy dolog arra nézve hogy ez nem neked szól tehát nem is kell foglalkoznod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!