Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az iskolában piszkálnak,...

Ha az iskolában piszkálnak, megvédhetem magam?

Figyelt kérdés
8. osztályos vagyok, 3 évig kyokushin karatéztam, 174 cm és 84 kg vagyok. Szóval Elég komoly sérüléseket is tudnék okozni az engem piszkáló egyéneknek, de eddig mindig tűrtem, nyeltem.. Szerintetek mit csináljak?

2014. okt. 18. 21:37
1 2 3
 21/28 Paranorman válasza:
Szerintem ne hagyd szó nélkül és ne türd,hogy piszkálnak. Ha 1-2 pofot levágol nekik abból még nem lesz probléma.
2014. okt. 19. 17:04
 22/28 anonim ***** válasza:
Megvédheted magad ha szól a tanárnak azt mondod megtámadott és kész nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
2014. okt. 19. 19:39
 23/28 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudnék mondani, hogy erőszakkal semmit nem lehet megoldani. CSak hülyülök. Ebben a világban mindenki ( jó nem mindenki, de sokan) így oldja meg a gondjait, de csak hogy tudd, az igazán intelligens emberek módot találnak arra, hogy szavakkal oldják meg a gondjaikat. Sokszor egy igaz, de fájdalmas szó rosszabb lehet, mint egy "forgórúgás", és úgy értem, hogy lelkileg, persze, ha kórházba kerülsz az rossz, de ha megaláznak egy tömeg előtt.....

Azt tudom mondani ( és biztos vagyok benne, hogy annyira leszázalékolnak, hogy szinte mínuszba kapom a százalékot) hogy te azt várod, hogy megdicsérjünk, amiért lekevertél egy pofont, de azt kell mondjam, ezzel te sem lettél jobb nála. Nagy taps, amiért leterítettél valakit, aki nyilvánvalóan bunkó volt, de egyértelműen gyengébb nálad. Most komolyan mivel tudnak téged cikizni? Belegondoltál? Ha mindenki fejét csapkodta, akkor miért CSAK te verekedtél? A többiek gyávák, vagy talán csak nem élnek vissza, az egyértelműen nagyobb erejükkel?

2014. okt. 20. 22:21
 24/28 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy gyengébb nálam? Azért mert leterítettem, nem biztos hogy egy elsős 20 kilós kis p*cs. Igen, félnek az apjától, mert ült már börtönben, azért nem verték még meg. De nekem betelt a pohár, és megtörtént. Puff.
2014. okt. 23. 11:27
 25/28 anonim ***** válasza:
És mi van ha gyengébb ? Akkor kell pont megmutatni neke, verd halálra! XD
2014. okt. 23. 12:52
 26/28 anonim ***** válasza:

#23 vagyok:

Az oké, hiszen egyszer mindenkinél betelhet a pohár. De csak egy kis pontosítás:

Az, hogy valakinél erősebb vagy nem annyiból áll, hogy ki hány kiló, vagy mennyit bír megemelni. Verekedtek, te nyertél, azaz te vagy az erősebb. Remélem tudod, hogy a válasz nem sértésnek volt szánva, ha valaki ok nélkül piszkál, akkor jogod van ( természetesen törvényes jogod nincs) megvédeni magad.

2014. okt. 23. 16:27
 27/28 A kérdező kommentje:
Ok. :)
2014. okt. 23. 17:06
 28/28 anonim válasza:

Remélem aktuális még. Én is 8.as vagyok.

Engem ma kezdett el piszkálni egy kölyök a suliban. Belémkötött, és elkezdett ütögetni felém. Én elkaptam a fejét és beletérdeltem egyet. Kicsattant a szája meg egy picit vérzett is neki. Ő volt a suligengszter. Nőtt az önbecsülésem és a népszerüségem. Viszont kaptam egy igazgatóit. Teljesen megérte.

Egyébként nem vagyok egy gettoninja. Jol tanulok meg nem szoktam verekedni.

2015. febr. 20. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!