Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az iskolában piszkálnak,...

Ha az iskolában piszkálnak, megvédhetem magam?

Figyelt kérdés
8. osztályos vagyok, 3 évig kyokushin karatéztam, 174 cm és 84 kg vagyok. Szóval Elég komoly sérüléseket is tudnék okozni az engem piszkáló egyéneknek, de eddig mindig tűrtem, nyeltem.. Szerintetek mit csináljak?

2014. okt. 18. 21:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Na akkor most tisztázzuk, mit jelent egész pontosan a piszkálás!!!
2014. okt. 18. 22:11
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

"Azért elég nagy a különbség aközött, hogy valaki viperával fenyeget, és a másik esetben pedig valaki pl. azt mondja, hogy ronda vagyok, vagy hasonló. A második esetben nem értem, mi szükség az önvédelemre, a szavak néha nagyobbat tudnak ütni, mint a tettek."

Meny be bármelyik Borsodi iskolába és majd ha félholtra vertek sokszor csak a képed miatt. Mond meg a kórházba ha téged nem testi sértés ért. Mert te csak a csúnya szavak áldozata lehetsz.

És nem óhajtok veled tovább vitázni !

Viszlát.

2014. okt. 18. 22:18
 13/28 anonim ***** válasza:
18%
11! És ha ő nem szeretne ebben a játékban részt venni? Azért verné meg, hogy végre hagyja már békén, nem azért, hogy megmutassa milyen f*@sza gyerek.
2014. okt. 18. 22:20
 14/28 anonim ***** válasza:
54%

Vágj vissza szavakkal, aztán ha testi kontaktusba fajul (elkezd lökdösni, pofozni stb), jól intézd el úgy hogy komolyabb sérülése ne legyen, és megoldódtak a problémáid.

Aki meg arról papol, hogy az erőszak semmire sem megoldás, biztosan rengeteg élettapasztalata lehet.

2014. okt. 18. 22:20
 15/28 anonim ***** válasza:

kérdező, én mire a a középiskolába eljutottam, ifjúsági országos és eb bajnok voltam karatéból.

Igaz a testalkatom átlagos volt, semmi feltűnő dolog nem árulkodott arról, amit tudok.

DE!!!!

És itt a DE!!

Én az ilyet, amit te írtál, mindig csírájában fojtottam el, soha nem voltam erőszakos, de ha valaki ad felém egy impulzust azt úgy adom vissza.

Ez középiskola első osztályában leírom hogy nézett ki.

Én még a 90es évek elején voltam 15 éves.

Akkoriban kicsit keményebbek voltak a gyerekek, nem úgy mint manapság.

Az első egy két napban a suliban kiszúrt magának 3-4 negyedikes, végzős.

Nézegettek, elmentek mellettem, de mindig csoportosan, ekkor én is feltűnően néztem őket.Tudtam hogy provokálni, verekedni akarnak, és csak az alkalmat keresik.

Egyszer eljött.

Az egyik "véletlen nekem jött" a folyosón, és már mondta is, hogy mit képzelek, nem férek el??

Szó szót követett, meglökött a legnagyobb darab, annyit mondtam, ha még egyszer ez előfordul, bedarálom mindegyiket.

Ekkor már többen a folyosón voltak, kíváncsiak voltak, ebből mi lesz.

Hát megint megakartak lökni, de onnantól nekik se kép se hang.

Az összes nem tartott tovább 15-20 másodpercnél, pár rúgás és ütés, és mind a 4 gyerek a földön volt!

Fájt mindenük, annyit mondtam nekik hogy azért nem kapnak többet, mert a suliban vagyunk.

Ekkor az egyik, ameliyknek a legtöbb esze volt, felállt és bemutatkozott, aztán én is, neki, majd hozzáraktam, hogy ifjúsági karate bajnok vagyok, bocs az előbbiért, de ez nekem szimpla edzésgyakorlat volt.

Ekkor aki a folyosón volt, leesett az álla.

Nos én így oldottam meg, de mivel ők támadtak, és az arányos önvédelmet tartottam szem előtt, sérülést nem is okoztam szinte nekik.

Utána valahogy a suliban máshogy néztek rám.

Neked azt tanácsolom, gondolom a jellemed elég megalázkodó lehet, ha ilyen dolgot eltűrsz, hogy előbb a hangoddal próbáld megoldani, majd szólj egy tanárnak.

A tudásod pedig csak önvédelemre használd, de önvédelemre mindig használhatod.

És ugye tudod, amelyik kutya ugat, az ritkán harap, de ha harap, akkor lehet hogy veszett is, és nagyon fog fájni.

2014. okt. 18. 22:27
 16/28 anonim ***** válasza:
Azért azt nem ártana tudni, hogy van középút is, nem csak az, hogy tűrsz vagy az, hogy szétkapod azt aki csesztet. Nálam eddig még nem kellett erőszakhoz folyamodnom, mert mindig kiderült, hogy csak a szája nagy az embernek. Ha meg nem így lenne, még mindig ott a 3 éves karate tudásod, amit le is tesztelhetsz.
2014. okt. 18. 22:50
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Öltözőben az egyik srác viccből csapkdta mindenki fejét, és mikor rám került a sor, mondtam neki, hogy ne csinálja. Gyengébben megcsapott, mondtam, hogy álljon le. Utána elég erősen belecsapott a bal szemembe, ami azóta is fáj. Utána már betelt a pohár combon rúgtam tiszta erőből, és összecsuklott. Rá kb. 1 perce felállt, megint csapni akart felém, elhajoltam gyomráb megint felém jött, és egy forgórugással leterítettem, egész órán sírt. Azóta a többiek nem kötekedtek.
2014. okt. 19. 09:01
 18/28 anonim ***** válasza:
Huh, király vagy. :D
2014. okt. 19. 11:14
 19/28 anonim ***** válasza:
Hívd be a wc-be, és tiszta erőből rúgd térden egy szünetbe, fgyorsan menny ki, következő órán már sánta cigányként jön be XD
2014. okt. 19. 11:43
 20/28 anonim ***** válasza:

Nálunk suliba mindig piszkáltak egy srácot, egyszercsak fogta magát falhozlökte a másikat, megragadta a torkánál és szépen odasziszegte: Szállj le rólam.

Azóta senki nem szólt be neki :D

2014. okt. 19. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!