Van rá esély, hogy újra olyan lesz mint régen?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akit gyerekkorom óta ismerek és az egyik legjobb barátom volt,jobban tiszteltem mint a testvérem.Nagyon rendes és intelligens gyerek volt,segített mindenkinek ahol csak tudott és mindig odaállt a barátai mellé,ha kellett.Két évre külföldre mentem dolgozni és most szeptemberben jöttem haza.Az első pár hónapban napi szinte beszéltünk fb-n meg skypen és sokszor öntött lelket belém,de egy idő után már nem tudtam sehol elérni.Időközben kifogott pár rossz csajt,féreg havert és a szülei elhaláloztak egy balesetben.Mára teljesen megváltozott,mintha eltűnt volna a lelke.Megszakította minden ismerősével a kapcsolatát,különféle csalásokból él,könyörtelenül átver és lehúz bárkit.Szerintetek lehet még olyan mint régen,vagy végleges a változás?2014. okt. 18. 13:36
1/1 anonim válasza:
Mindenkit meg lehet változtatni ha elég okot adsz neki arra hogy változzon. Viszont az ok az mindenkinél más idő és nyomás után ad lehetőséget a változásra. próbáld meg visszahozni azokat az időket amikor minden rendben volt, tudom a szülei... de nekem is van pont egy ilyen barátom és ő visszatért önmagához, ugyan mi még csak tinik vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!