Az probléma ha két énem van?
Nem probléma, utána olvastam az itten fogalmaknak én is hasonló vagyok, szerintem simán együtt lehet vele élni :)
én eddig sok előnyét tapasztaltam
az egyik énem bizonytalan önbizalom hiányos, érzelmes, sokszor letargikus, gyorsan magába tud zuhanni és gyorsan vidám is tud lenni...érzelmei vezérlik, nem szereti ha a gyengébbeket bántják...
a másik meg simán belevág bármibe és tudja, hogy nincs lehetetlen :) nem él érzelmekkel, logikusan gondolkodik kizárja az érzelmeket...nem nagyon érdekli mások érzelmei...
tovább nem nagyon részletezném, de évek óta tudom, hogy ilyen vagyok, a kiváltó okot is tudom és azt is, hogy simán együtt lehet élni ezzel :) a 2 énem kiegészíti egymást...és sokat segít, mert 2 szemszögből tudom vizsgálni a világot...nem érzem ezt betegségnek...sőt nagyon sok előnye van...főleg ha a kiváltó okot nézem :)
neked milyen a 2 éned?
8:53
Én is pont ugyanígy vagyok mint te.
Ja, amúgy fiú vagyok, nem tartom magam lánynak és semmiféle
perverz gondolataim nincsenek. Ezt csak úgy megjegyzem. :)
Kérdező!
Ne aggódj, mert mindenkinek -minimum- két énje van!
Csak sokan letagadják, mert azt hiszik, hogy ez valamilyen betegség.
Amúgy gondolj csak pl. arra, amikor magadban megvitatsz egy döntést.
Az egyik éned sorolja a döntés előnyeit,
a másik éned a hátrányait. A végén meg döntesz.
igazából ha ugyanúgy vagy vele mint én akkor magadban kell eldöntened...
te is ismered a kiváltó okot?
te milyen előnyeit/hátrányait tapasztaltad eddig meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!