Azok a csajok, nők, akik minden nap más ruhában vannak, milyen sűrűn mossák ki?
Gyakran fél napra vagy, 1-2 órára megyek csak el. Nyáron minden nap tiszta felsőt veszek. Máskor attól függ. Vastag pulcsit viszont többször felveszem meg farmert is.
Általában kiteszem egy székre összehajtogatva, máskor vissza a szekrénybe. Pl egy nadrágnak úgy sincs szaga, felsőn is max a dezodor illatot érezni.
Nem dohányzom, otthon otthoni ruhában vagyok, így kaja szagú sem lesz.
Azt a ruhát, amiben leültem a vonaton és a metrón, illetve suliban(mindhárom elég retkes) tuti nem teszem vissza a TISZTA ruhák közé... Már ne is haragudjon meg senki, de ez rohadt igénytelen dolog. Persze, utána meg szaglásszam hogy hordtam-e már? Jesszus.
Szèkre teszem le összehajtva, de általában mindent egy használat után mosunk a kabátokon kívül, azt hetente. Egyrészt mert összeugrál a kutyus, másrészt meg másodszor fölvéve már nem olyan rugalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!