Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet tenni, egy rossz...

Mit lehet tenni, egy rossz gyermekkel?

Figyelt kérdés

Egy kis gyermekről van szó, aki roppant figyelem hiányban szenved. Ha pedig nem kapja meg a figyelmet, akkor agresszív módon kezd el reagálni. Tulajdonképp ezt vissza utasításnak veszi.

Ha nem kapja meg a neki "járó" figyelmet, rögtön érzelmi manipulációval próbálkozik.

Borzasztó nehéz kezelni. Ha nem veszünk tudomást róla, rögtön ellenszenvesé válik.

Hogyan lehet megértetni vele, hogy ez így nem helyes?

2014. okt. 14. 17:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Egy koplalónappal.
2014. okt. 14. 17:53
 2/20 anonim ***** válasza:
34%

Le kell önteni egy veder hideg vízzel,és megmondani neki,hogy kussoljon,mert kapja a következőt.

Aztán majd rájön a kis majomgyerek,hogy van más dolog is a világon,mint az ő hisztis hülyesége.

2014. okt. 14. 17:56
 3/20 anonim ***** válasza:
32%
fel kell pofozni
2014. okt. 14. 17:59
 4/20 anonim ***** válasza:
31%
Rá kell csapni a hátsójára. Ha hülyeség miatt kezdtem el hiszizni úgy, hogy előtte Anyukám hiába mondta szép szóvak, hogy "nem" és mégis folytattam, seggrepacsit kaptam. Néhány alkalom után megtanultam, hogy ne hisztizzek...
2014. okt. 14. 18:00
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Olyan nincs, hogy roppant figyelemhiány. Ha nem törődnek a gyerekkel, akkor lehet figyelemhiányos, de nem feltétlen lesz hisztis.

Akiről te beszélsz, az hisztizik, ha nem az van, amit ő akar.

Nem kell törődni a hisztijével, nem adni meg neki, amit követel. Ha nem engedsz neki, akkor le ftg a hisztiről szokni.

2014. okt. 14. 18:01
 6/20 anonim ***** válasza:
21%

* hisztizni

* szép szóval

2014. okt. 14. 18:01
 7/20 anonim ***** válasza:
33%
Tetszik, hogy eddig mindenki más is a kemény módszert ajánlotta, de mégis le vagyok pontozva :D
2014. okt. 14. 18:02
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy mondást, bár nem szó szerint, valahogy így hangzik: kétféleképpen lehet félrenevelni egy gyereket: ha olyan dolgokat nem kap meg, amit meg kellene hogy kapjon, vagy ha olyan dolgokat kap, amiket nem kéne.
2014. okt. 14. 18:03
 9/20 A kérdező kommentje:
Tetejében rengeteget hazudik.
2014. okt. 14. 18:17
 10/20 anonim ***** válasza:
49%

Nem a kicsi gyerekben keresném a hibát, hanem a szülőben, ezek a reakciók ugyanis csak a szülő nevelési módszereire adott válaszok a gyerek részéről. Agressziót agresszióval megtorolni pedig egy paradox módszer, hiszen az "okos" felnőtt így aztán tényleg jó példát mutat! Csak saját tehetetlenségét vezeti le a gyereken, aki nem is tud akkorát visszaütni...

Nem kell foglalkozni a hisztivel, és néhány alkalom múlva leszokik róla.

2014. okt. 14. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!