Hogyanehetne kitolni egy erkölcstelen hazug nővel de nagyon? Válaszokat várok fontos
Figyelt kérdés
Addot egy hazudós erkölcstelen nő akiről jót sajna nem lehet mondani ultra nagy K pénzéhes dög anyjával együtt ez hosszu de velem nagyon kitolt hittem benne stb szal. Napiszar nem elég... Vaalmi komolyabra de persze nme törvénybe ütközőt akarok lehet gyerekesen hangzik ha leirnám az előzményeket mindent megértenétek de nem akarok könyvet irni a lényeg hogy egy olyan nöről van szó akit mindenki csak utálni tud ha kiismerné valoját amit jol titkol....2014. okt. 14. 10:29
1/12 anonim válasza:
Mintha sok értelme lenne kitolni vele. Az oldal szabályzatában is benne van, hogy itt gyűlölködésnek nincs helye. De az életben sem sok értelme van, kitolsz vele, és akkor mi lesz? Azt hiszed neked attól jobb lesz?
3/12 anonim válasza:
írj róla légyszi bővebben, akár privátban is. Köszi
4/12 anonim válasza:
Tudod ez általában akkor van így, ha amilyennek Te elképzelted, a lány közel sincs hozzá. Lehet nem jól láttad a helyzetet, és nem is tudsz róla igazából semmit, csak rád erőltették ezt a dolgot, hogy hidd is el. Kerested azóta, beszéltél vele? Gondolom nem. Rengeteg ilyen esetet hallottam már, hogy mindenféle ordas nagy nőnek hívták a lányt, közbe meg nem is volt igaz, mert csak a volt pasija találta ki, mert a lány nem foglalkozott avval az agresszív állattal. Ne legyünk már azért álszentek, az emberi természet elég dacos, már csak azért is. Ha ott hagynak bennünket, akkor mi is vágjunk már vissza és csináljunk a csajból a szájunkkal egy erkölcstelen nőt, mert biztos, hogy ÉN vagyok a tökéletes, és nem ronthattam el semmit... Ugye?
5/12 anonim válasza:
Kérlek meséld el nekem iiiis. *.*
9/12 A kérdező kommentje:
Bár igaza lenne a 4 esnek bár én lenék a hibás!!!! De sajna nem igy van bár igy lenne.... Sajnos minden rossz igaz lebukott amugy is de nem csodálom amijen ismerőse családja van... Csak amikor velem volt akkor ismerőseit kerülte arra hivatkozva uj életet akar stb erre utolag kiderült caak azért ne derüljön ki az amit letagadott hogy a 2 legjobb fiubarátjais megb*** ta meg ijenek kitudja mit tudtak rola amit félt hogy elmesélnek stb persze azota kézenfogva járnak ez hoszú anyja egy r**** banc nem zavarja soőt adja lánya alá a lovat hiszen 40 Valamenyi de régen nagy k volt sőt most is az hiszen csalja férjét... Stb lenne mit irnok de nem teszem lesu időm küldök privátot is
2014. okt. 14. 21:04
10/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de biztos voltak olyan jelek, pl ez az új életet akarok kezdeni szöveg a legszar.abb a világon, stb... amikből elég gyorsan kiderül, hogy nem okés a csaj. Nem arról van szó, hogy örültél van egy csajod, és naív módon elhittél neki mindent? Sok ilyen történetet hallottam, és ott a férfiak bevallották, hogy igen, nekik le kellett volna lépniük korábban, de magányosak voltak, és kellett egy csaj, az meg hogy ilyen meg olyan rib.ancok... felejtsd el és keress egy normális lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!