Miert olyan fontos a helyesiras ezen az oldalon?
Azért nem mindegy milyen helyesírási hiba.Ha mondjuk tejet ly-nal írja(lehet túlzás jobb nem jutott eszembe) akkor megérdemli a letolást.De ha csak lehagyja ékezetet, vagy 1-2 betűt elüt, az még megbocsátható.
Másrészt szerintem legtöbbjüknek az is szúrja a szemét (nekem is bár nem vagyok nyelvtantanár), ha mindent lerövidít (vagyok=vok és társaik)
Mert itt csak írásban tudod magad megmutatni. Ha skype-on lehetne kérdezni, nyilván nem lyukas nadrágban, zsírfoltos pólóban kérdeznél, ha azt akarnád, hogy komolyan vegyenek.
Meg lehet, hogy ha valaki helytelenül ír, arról feltételezik, hogy butább, mint az átlag, és nem adnak neki igazi tanácsot, mert úgysem lehetne neki elmagyarázni.
Nincs, jobb dolguk mint kötekedni. Ha nem tetszik egy kérdés, nem tartja érdemesnek válaszra se mert túl butának gondolja a kérdezőt, akkor miért nem lép tovább, miért kell leállni oktatni, vitatkozni?!
- Ilyen a nép.
nem fontos, csak szeretnek kötekedni, hogy ezzel érezzék magukat jobbnak másoknál és ellensúlyozzák a nyomorult életüket.
ezek az emberek ugyanúgy képtelenek helyesen írni.
ne vedd őket komolyan
Neeeeem!
Aki nem tud hejjesen írni,az egy tapló!!!
"Nincs, jobb dolguk mint kötekedni."
és lepontozni. ez az értelmi szintjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!