Kíváncsi vagyok - ti hogy vagytok, hogy tellik a nap, mit csináltatok eddig, mi van mára betervezve és van valami különösebb történés? Bármi jó amit írtok
Figyelt kérdés
Én megint félkómásan keltem, szóval már úton vettem energiaitalt...
Beértem időre dolgozni és 5-ig a munkahelyemen vagyok, majd találkozok egy barátnőmmel és utána hazamegyek.
Megpróbálok korán legeküdni.
Most belevetem magam melóba, de ebédszünetben olvaslak Titeket.
Bármit írtok jó és előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Ti hogy vagytok, hogy tellik a nap, mit csináltatok eddig, mi van mára betervezve és van valami különösebb történés?
2014. okt. 14. 08:55
1/7 anonim válasza:
Beteg vagyok,dokinal voltam,valoszinüleg aludni fogok egesz nap,mert lazas vagyok,es semmi eröm.
2/7 anonim válasza:
Összepakolok, vonat, ismerős, majd tovább.
Szedem össze a kedvem hogy ezt megvalósítsam.
3/7 anonim válasza:
6kor kelés, fél8 meló 5-ig megállás nélkül. utána házimunka, rohangálás, ügyek elintézése, stb... és ott tartok hogy este 10 van. Fekvés. Utána minden nap folytatódik...ja és tanulok is közben... szóval néha már kivagyok.
4/7 anonim válasza:
Éjszakásbol jöttem (12órábol) 7-re értem haza. Ettem-ittam, megzuhanyoztam és most tanulok. 16-órakkor megyek vissza aludni. Pihenés képpen néha felnézek ide és válaszolgatok. :)
Szép napot mindenkinek! :*
5/7 anonim válasza:
Mint mindig, a mai napon próbálom kiheverni a hétfőt és lelkiekben készülök a szerdára, miközben a keddi melót végzem ingyen.
6/7 anonim válasza:
Mint egy mókuskerék, ugyan az az unalom és még bnőm sincs.
7/7 anonim válasza:
2ig dolgoztam, fél3ra hazaértem, csináltam ebédet, aludtunk a párommal, 6kor pedig elkezdtem csinálni a másnapi ebédet, most pedig meccset nézünk, de lassan zuhany és alvás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!