Ha lehetne egyetlen egy kívánságotok, ami valóra válna, mit kívánnátok?
Ilyeneket lécci ne írjatok, hogy "azt kívánnám, hogy legyen még 1000000000000000... kívánságom, höhöhö"
Hanem tényleg csak egyetlen egyet lehetne :DDD
Én amúgy azt kívánnám, hogy tudjak varázsolni :3 Tudom, hogy hülyén hangzik, de kicsi korom óta ez a legfőbb ilyen vágyálmom úgymond, hogy tudjak varázsolni xd Este is azt álmodtam, hogy valahogy észrevettem, hogy tudok varázsolni és tök boldog voltam és arra gondoltam, hogy Jézusom, egész életembe erre vártam kb és most teljesült *____* erre felébredtem és elég szomorú voltam, hogy csak álom volt :(
Ha csak egyetlen kívánságom volna, hmm... nök? pénz? hatalom? Áh, elöbb utóbb mind elértéktelenedne, megunnám vagy egyszerüen átesnék a ló túloldalán.
Valami olyasmit kellene kérnem, amiböl sosem elég, ami mindig jól jön. De mindenböl kell egy kicsi, nemde?
Ami mindent magába foglal ami jó és nincs olyan hogy túl sok...
Az egyetlen egy kívánságom az, hogy legyek szerencsés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!