Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lehetne egyetlen egy...

Ha lehetne egyetlen egy kívánságotok, ami valóra válna, mit kívánnátok?

Figyelt kérdés

Ilyeneket lécci ne írjatok, hogy "azt kívánnám, hogy legyen még 1000000000000000... kívánságom, höhöhö"

Hanem tényleg csak egyetlen egyet lehetne :DDD

Én amúgy azt kívánnám, hogy tudjak varázsolni :3 Tudom, hogy hülyén hangzik, de kicsi korom óta ez a legfőbb ilyen vágyálmom úgymond, hogy tudjak varázsolni xd Este is azt álmodtam, hogy valahogy észrevettem, hogy tudok varázsolni és tök boldog voltam és arra gondoltam, hogy Jézusom, egész életembe erre vártam kb és most teljesült *____* erre felébredtem és elég szomorú voltam, hogy csak álom volt :(

2014. okt. 12. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egészséget, ideális párt, a kutyusomat vissza kapni. Bocs de egyet nem tudok kívánni.
2014. okt. 12. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
hogy a tesóm meggyógyuljon:$
2014. okt. 12. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy felnőttként olyan munkám lehessen, amit maximálisan élvezek, és segíthetek vele az embereknek és a környezetnek. :)
2014. okt. 12. 20:01
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem kívánnék semmit. Magam fogom valóra váltani a kívánságaimat/vágyaimat.
2014. okt. 12. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
Legyen végtelen számú kívánságlehetőségem.
2014. okt. 12. 21:14
 16/17 anonim válasza:
azt hogy mindig teljesen egészséges legyek...
2014. okt. 15. 18:29
 17/17 anonim válasza:

Ha csak egyetlen kívánságom volna, hmm... nök? pénz? hatalom? Áh, elöbb utóbb mind elértéktelenedne, megunnám vagy egyszerüen átesnék a ló túloldalán.

Valami olyasmit kellene kérnem, amiböl sosem elég, ami mindig jól jön. De mindenböl kell egy kicsi, nemde?

Ami mindent magába foglal ami jó és nincs olyan hogy túl sok...

Az egyetlen egy kívánságom az, hogy legyek szerencsés :)

2014. okt. 17. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!