Ti mit kívánnátok?
Figyelt kérdés
Ha lenne lehetőségetek kívánni valamit, csak egy dolgot, és valóra válna, mi lenne az?
Amit nem kívánhatsz: Még több kívánság.
Kezdem én: Rengeteg pénzt. Minden problémám megoldaná.
2013. aug. 7. 00:49
1/19 anonim válasza:
Azt,h jól alakuljon az életem,boldog legyek!Ebben minden benne van
2/19 anonim válasza:
jo eletem legyen. ebbe benne van a csalad,a boldogsag,a penz minden :)
3/19 anonim válasza:
Ha csak 1 dolgot kívánhatnék akkor azt kívánnám hogy az idő kereke menjen vissza 1984-be. Hogy újra kezdhessem a tinédzserkoromat. Mindent másképp csinálnék..
4/19 anonim válasza:
Ha hármat kívánnék, akkor azt kívánnám, hogy legyen már meg a diplomám, külföldön élhessek az egész családdal, és körbeutazzam a kedvenc helyeimet a Földön.
De mivel csak egyet kívánhatok, így akkor azt kívánnám, hogy legyen már meg a diplomám. Utána már minden adná magát idővel. :)
5/19 anonim válasza:
Boldogság, mert ebben benne van az anyagi biztonság, a gyerekek és az egészség.
A pénz maga azért nem elég, mert egy távolabbi rokon elég jómódú, a rák mégis elvitte a gyerekét, pedig pénz volt a gyógyíttatására, mindent megpróbáltak amit csak lehetett, nem volt anyagi akadálya.
6/19 anonim válasza:
Egészséget a szüleimnek és a testvéremnek.
7/19 anonim válasza:
hogy örökéletű és örökifjú vámpír lehessek
8/19 anonim válasza:
Hogy találkozzam a tökéletesen hozzám illő fiúval!
9/19 anonim válasza:
Hogy belekerüljek a kedvenc videójátékomba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!