A lányok-nők miért érzik feljogosítva magukat, hogy kérdés nélkül kapcsolgassák a férfi autórádióját?
A lányok-nők miért érzik feljogosítva magukat, hogy kérdés nélkül kapcsolgassák a férfi autórádióját?
Érdekes, a fiúbarátaim sosem nyúlkálnak hozzá, ellenben legyen párkapcsolat, vagy csak nőbarát, vagy nőismerős, a hölgyek simán és kérdés nélkül hozzányúlnak, ha nem tetszik a zeneszám vagy netán hangosnak/halknak vélik a zenét a kocsiban. Tegnap egyik barátommal is ezt beszélgettük és ugyanezekről a tapasztalatokról mesélt. Én se szoktam az ő kocsijában buzerálni a kapcsolókat, ő sem az enyémben. De bezzeg a nők. Okai?
#20-as:
És jól meg vagytok együtt? Mármint Te meg az autód?
A magyarázat az lehet, hogy nem gondolják, hogy neked fontos éppen egy bizonyos zenét hallgatni, ezért átkapcsolják ha nekik éppen nem tetszik. Persze ha előzőleg megnyilvánultál, hogy milyen remek ez a szám valaki pedig átkapcsolja az valóban igen paraszt dolog.
Mivel (szerintem) a rádiós zenék nagy része nem éppen a legjobb, ezért mi általában addig kapcsolgatunk, amíg nem találunk valami hallgathatót. Ha meg valaki hall valamit amit végig akar hallgatni az szól, hogy hé öcsém ne kapcsold már tovább.
mert visszakapcsolni is ugyanolyan egyszerű...
Vagy úgyis mondhatnám, hogy ki a fenét érdekel ez egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!