18 évesen össze vagyok zavarodva. Lány vagyok még, vagy már nő?
Figyelt kérdés
Annyira nem találom a helyem már egy ideje. Eddig teljes értékű gimnazista voltam, nem zavart semmi, de most így, az utolsó évben nem tudom, ki vagy mi vagyok. Nem találom a helyem, és ez minden nap aggaszt. :(2014. okt. 8. 19:27
1/10 anonim válasza:
A legjobb, ha ellátogatsz a Dagobah-rendszerbe.
2/10 anonim válasza:
Én tavasszal leszek 18 és még csak 10.ben vagyok, igaz fiú. Nem buktam meg, csak évvesztes vagyok és iskolát váltottam (családi körülmények miatt), furcsa, hogy minden osztálytársam 2 vagy 3 évvel fiatalabb nálam..
3/10 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok és egy ideje a visszajelzésekből ítélve inkább tekintenek rám nőként, mint lányként. Ami még elég furcsán érint, mert eddig minden közösségben, ahova jártam, én voltam a legfiatalabb. Élvezem ugyan a helyzetet, de ez azzal is jár, hogy ennek megfelelően kell viselkednem, amikor tehetem. Széleskörű tapasztalatok híján bőven van mit gyakorolnom, de gyanítom, mindketten belerázódunk majd :)
4/10 anonim válasza:
Teljes értékű nő vagy, akinek, mivel már nagykorú vagy, felelnie is kell a tetteiért. Az más kérdés, hogy sokan 30 évesen is hülyegyerekként viselkednek.
5/10 anonim válasza:
Pff
Lány vagy.
Majd akkor fogod magad nőnek érezni ha úgy éled az életed, mint egy felnőtt.
Nálam ez 24 évesen következett be.
A helyed megtalálása meg nem attól függ lánynak vagy nőnek érzed-e magad.
6/10 anonim válasza:
A 18 csak egy szám. Nem ettől leszel felnőtt.
7/10 anonim válasza:
Remélem, hogy nem egy fiú írta ki ezt a kérdést! :D
8/10 davidusimusu válasza:
Kedves előttem válaszoló! Szerinted ha ez a kérdés, akkor ő fiú? "18 évesen össze vagyok zavarodva. Lány vagyok még, vagy már nő?"
9/10 anonim válasza:
Egy koncsitás világban soha nem lehet tudni...
10/10 anonim válasza:
Valaki szavakba tudná önteni, hogy az 5-ös válasszal mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!