Ha ezt csinálják 13 évesen ez notmális?
Figyelt kérdés
Van 2 jó csaj az osztályban akik mindig a f***hoz dörzsölik a p***jukat , az ölembe ülnek......stb Az egyik órán az egyikőjük mellett ülök elkezdenek nyögni. Egyszer amikor barátnőmmel beszélgettem az egyik elment mellettem és megpuszilt (barátnőm féltékeny tipus). Sokáig tartott kimagyarázni magam. Ezt miért csinálják?2014. okt. 6. 07:32
1/7 anonim válasza:
Mert fejleszteni szeretnének a ribiség tulajdonságra. Sajnos a fejlődéshez még sok xp kellhet, mert valószínűleg a pénisztől még sírva fakadna a két kis hugyos:D
2/7 anonim válasza:
Igen, jo uton haladnak a riba nc uton... Ezzel hiszik, h ok "nagylanyok"... Persze tevednek, de ilyen korban elofordul ez a tevkepzet
3/7 anonim válasza:
:D te is és ők is kis taknyosok még.
4/7 anonim válasza:
ha annyit mondok hiba volt a "lány" kulcsszavat használni, az segit? :D
Egyébként nem normális gondolom, bár már egy ideje kiléptem abbol a korbol... Azért csinálják mert ezt látják idősebbektől és ugy gondolják csak igy tudják elfogadtatni magukat másokkal, igy lesznek érettek és menők.
5/7 anonim válasza:
Remélem majd egy 120 kilós kancigány is ezt csinálja velük és akkor észhez térnek...
6/7 anonim válasza:
ömm hát ez fura...szerintem féltékenyek a barátnődre vagy nincsenek jóba vele de akárhogy is ez nem normális és nagyon kur**s!Ne hagyd nekik,hogy ezt csinálják!Mond meg nekik,hogy mi a véleményed róluk és,hogy te a barátnődet szereted!Hidd el a csajok pofára fognak esni a barátnődet pedig leveszed ezzel a lábáról! :) ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Ez valamivel utána történt hogy lebasztam őket.
2014. okt. 7. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!