Mégis miért nem ütöttem vissza?
Unokatesómmal (14/f),egy nagyon jó barátnőmmel (17/L) és jómagammal ugyebár (18/f) iszogattunk este,mostanra értünk haza.Na most a kérdésem a következő.A csajnak meséltem,hogy a cigó palija,mert mi más lenne egy hófehér bőrű gyönyörű csajnak...na szal a palija megcsalta a legjobb barátnőjével,meghúzta még fél éve...és én ezt láttam,tudtam,de nem szóltam neki.A lényeg az,hogy a csaj azonnal felhívta a cigót (barátját),hgy mégis mi igaz ebből.Ugyebár manipuláció ezerrel,megbeszélték,hogy ez hazugság,aztán haza felé menet a srác megállított kettőnket,hogy mégis mi a faszt képzelünk magunkról,meg ezt hogy merjük,így ver agyon úgy ver agyon stb.Mégis miért nem ütöttem meg?
-részeg voltam
-indulatos voltam
-nem féltem,mert k1-re járok,és nem tartott volna sokáig a küzdelem.
-vágytam arra,hogy megüssem
mégsem ütöttem meg.Miért lehetett ez? Igen tisztában vagyok azzal,hogy magamban tudhatom meg csak a választ,de mégis úgy körül belül segítsetek válaszra találni.
Igen, a szerénység mellett egy tartás is kialakul benned.
Viszont nagyon sokan azt hiszik hogy ha már jár pár hónapja edzeni, akkor megállíthatatlanok, és erre is figyelni kell, mert nagyon híján vagy a tapasztalatnak , az meg más amikor tényleg 10 éve csinálja az ember és volt már 150~ meccse, és tudja hogyan kell igazából bunyózni. Sok szerencsét máskorra, és csak keményen eddz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!