Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem bírom magam elviselni, és...

Nem bírom magam elviselni, és a fájdalmat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Állásinterjú egy katasztrófa volt, nem tudom hová tenni.

Egy nagyon magas rangú ember behívott állásinterjúra.

Nem akartam elmenni rá, mert hozzá kell tennem ,kisebbségi komplexusom van.

Már mielőtt bementem, feladtam.

Ezután olyan mélyre süllyedtem, hogy hibát hibára halmoztam. Plusz olyan kérdéseket tett fel amire nem akartam volna válaszolni, de ő csak erőltette. Ezért nagyon utálom. Egy kínvallatáson éreztem magam.

Nehezen bocsájtok meg magamnak, ha hibázom, és másoknak is nehezen tudok megbocsájtani.

2014. okt. 2. 18:45
 1/4 anonim válasza:
a hozzáállásodon kéne meg a felfogásodon változtatni nem tudom hány éves vagy meg miylen szakmád de legközelebb probálj meg ne úgy oda menni hogy te alázkodsz meg az állásért hanem hogy ők érezék magukat megtisztelve hogy te hajlandó lennél nekik dolgozni :D
2014. okt. 2. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok, nem hiszem, hogy megalázkodtam. Csak annyira utálom azt, hogy a munkáltatók hónapokig ülnek az önéletrajzokon, a munkavállaló persze azonnal ugorjon, mert akkor jön a következő a versenyző.

Jogi állás.

2014. okt. 2. 19:32
 3/4 anonim válasza:
hát mondjuk én se értem mért iylen egykét "főnök" nekem is dolgozott már pár ember de én mindig partnerként tekintettem rájuk és sose hoztam őket ilyen helyzetbe
2014. okt. 2. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2014. okt. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!