Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ettől furcsa vagyok?

Ettől furcsa vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában kezdem úgy gondolni, furcsa vagyok, mert csak magányos hobbikkal foglalkozom(olvasás, filmezés, ilyesmi) nincs semmi bajom ha szocializálódnom kell, egyszerűen nem érzem úgy hogy vágynék a beszélgetésre és jól elvagyok magamban, ez ciki? Főleg most az egyetem, tanulás is bejött a képbe, még kevesebbet találkozom emberekkel(kolis vagyok szóval azért így is beszélgetek minden nap egy rakás emberrel)
2014. szept. 29. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Kinek mi. Van, aki kevésbé társasági ember.
2014. szept. 29. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem muszáj állandóan bulikban duhajkodni. :-) Egyáltalán nem furcsa, én is szeretek filmet nézni, programozni, meteorológiával foglalkozni, kertészkedni... ettől még nem vagyok antiszociális, vannak barátaim, barátnőmmel amikor csak tudok, beszélek, és szabályosan hiányzik, ha valakivel pár napig nem tudok beszélni. De ez nem zárja ki, hogy "magányosabb" hobbikkal is foglalkozzak.
2014. szept. 29. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is van barátnőm, talán ő az egyetlen aki hiányozni szokott ha nem találkozunk egy héten, de egyébként nem igénylek több emberi társaságot. Nem zavar ha beszélnem kell, az önbizalmammal sincs gond, csak egyszerűen rosszul vagyok bekötve szerintem.
2014. szept. 29. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki!:)
2014. szept. 30. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!