Ez furcsa nem? 13/L
6 távkapcsolatom volt,3 "távpasim:D" volt,2-szer kezdtem újra mind a 3 pasival,mert gondoltam,hogy találkoztunk,de nem..1 kapcsolatom volt,ami hamar befejeződött..Akkor volt csók meg tapi(ruhán keresztül)..De én semelyik"kapcsolatomban"nem voltam boldog,úgy voltam vele,hogy 'oké,biztos,persze'..És most,hogy nincs barátom boldog vagyok..Mikor nem volt "kapcsolatom""szakítás után"szomorú,magányos voltam,de mióta nincs barátom,sokkal jobb hangulatban vagyok..Igaz,most beteg vagyok,de amellett boldog is:)
Hát én most főleg a tanulásra szeretnék odafigyelni,nem a pasikra..Meg akikkel egy idősek vagyunk,ők sem akarnak velem semmi kapcsolatot,csak barátságot,és ez olyan aranyos dolog..De a már 15-19év közöttiek 50% ismer nagyjából,ők meg akarnak velem járni..És Én velük is csak barátságot akarok,de ez nekik nem elég..
Igaz,tetszik egy osztálytársam,de vele olyan jóban vagyok,elmondom neki,hogy"figyelj,tetszel nekem,járjunk"akkor Én onnantól láthatatlan vagyok számára(tavaly elmondtam neki,és nem is beszéltünk majd 3 hónapon keresztül,de utána mondta,hogy a legjobb barátok,és ez is olyan édes-cuki-aranyos dolog)..És most meg olyan jóban vagyunk(fiú-lány barátság)..
És az ilyen dolgokat mostantól anyukámmal akarom megbeszélni,mert Ő igazán megért,segít ha kell,ha nem akkor is stb-stb..
hát akkor menj és beszélj anyukáddal!
ha 13 vagy, akkor most lehetsz 7.-8.-os és akkor inkább a tanulással törődj és még ne a pasikkal.
Csak gratulálni tudok, hogy 13 éves kis lányként, ezt mind elérted
Hatalmas tapsot
Tyüha....
1. 13 évesen 6 "pasid " volt hát gratulálok!
2. Mi ez a "figyelj tetszel nekem járunk? " o.O
CSAK TETSZIK NEKED!!!! Nem tudod, hogy mi a szerelem...ennyi
Nem sokára felvételi gyurj rá hogy egy jó suliba kerülj majd után mehet a hepaj.
És azért szerintem a nagyobb korosztályal csak óvatosan.
Anyuddal meg beszélni a dolgokat jó ötlet sokat segithet. :)
pasztmek :O
nekem még nem is volt pasim :O biztos irtó gáz vagyok ;)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!