Ti hogy kezelitek a folyton panaszkodós embereket? Akik mindig mindenre rákontráznak?
én azt vettem észre, hogy aki szerint sokan panaszkodnak, az általában önző, beképzelt ember.
valószínűleg egyáltalán nem céloznak semmire, csak magadra veszed, talán okkal.
4. Szerintem ezt nagyon rosszul figyelted meg, ennek a két emberi tulajdonságnak semmi köze egymáshoz.
Alapból az még nem zavarna, hogy valaki a nyűgjeit elpanaszolja, inkább az zavar, sőt rosszul esik, amikor úgy adja elő, hogy ettől én is érezzem rosszul magam. Kétlem, hogy önzőség lenne az, hogy én nem szeretem rávetíteni másokra a problémáimat és nem szeretem ha más is ezt teszi velem. Mint írtam, a csaj rossz megjegyzést tett arra a telefonban, hogy én eszek (13 órakor, aznap először) mert ők még nem ettek és elérte amit akart, rosszul éreztem magam ez miatt. Akkor nem ő az önző véletlenül? És nem egy helyen dolgozunk, semmi köze hozzá, hogy én mikor eszek.
Amennyire lehet kerülöm az ilyen embereket.
Ha mégis muszáj velük kapcsolatban lennem, akkor próbálom a lehető legrövidebbre fogni a beszélgetést. Ha aznap épp tele vagyok pozitív energiával, akkor próbálok hatni az illetőre, hogy ne úgy lássa a dolgokat. De legtöbbször rájövök, hogy semmi értelme. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!