Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lent leírtak alapján milyen...

A lent leírtak alapján milyen ember vagyok szerintetek, milyen szó igaz rám?

Figyelt kérdés

Van sok ember akit utálok, viszont van jó sok, szimpatikus ember is. Fontos nekem, hogy szimpatikus emberek között legyek, és szeretnék velük összebarátkozni, csak nem nagyon tudom hogyan. Ismerkedés, barátkozás nem nagyon megy nekem, így elfordulnak tőlem az emberek. Elég magányos is vagyok emiatt, vannak akik úgy gondolják szerintem ez jó így nekem, nem akarok ismerkedni, de valójában nagyon vágyok a barátokra, haverokra, és utálom a magányt.

Utcán viszont kerülöm a tömeget, és a csoportosan sétáló embereket, mert hajlamosak megbámulni, és ki is röhögni a hátam mögött a fejem miatt.

Antiszociális nem vagyok?

18/F

2014. szept. 26. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
A fejed miatt bámulnak meg? Miért?
2014. szept. 26. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan vagy mint én szociopata *virtuális pacsi* :D
2014. szept. 26. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Kettes, te (és a kérdező) úgy vagy(tok) szociopatá(k), ahogy én prokarióta.

Önbizalom hiányos, kissé aszociális (nem pedig anti-szoc.).

2014. szept. 26. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
antiszociális nem lehetsz hiszen azt mondod vágysz barátokra, haverokra :) én pl utálok emberek között lenni, nem is szeretek barátkozni, nem is akarok. el vagyok az egyetlen barátommal és a családommal.
2014. szept. 26. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
puhap*cs?
2014. szept. 27. 00:28
 6/7 anonim válasza:
Alakíts ki saját kört, legyél te a közepe, nem nehéz, ha magadat adod, van olyan aki hasonlít rád, és erre fel fog figyelni, nem mindenki olyan mint amilyennek hiszed, ha nem passzoltok belsőleg akkor azért nem megy a dolog.
2014. szept. 27. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok
2014. szept. 28. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!