Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek határozottabb? 21

Hogyan legyek határozottabb? 21

Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 09:20
 1/4 gömbicica ***** válasza:

légy magabiztos.

minden élethelyzetben sugalld azt, hogy Neked igazad van, hogy csinos vagy, hogy .......

nem tudom a határozatlanságod mit takar? miben vagy határozatlan???

2014. szept. 25. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Határozd el, hogy mostantól határozottabb leszel.
2014. szept. 25. 09:35
 3/4 anonim válasza:

ez egy folyamat. Egyik napról a másikra nem leszel határozottabb.

Nálam is így volt.Egy fél éve, még nagyon határozatlan, félénkebb voltam, de azóta sokat változtam. Szóval ne aggódj, aljön majd az ideje, de próbálj meg tenni is valamit ez érdekében. Pl.:többet moudulj ki otthonról, és próbálj sokmindenkivel beszélgetni.

2014. szept. 25. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Az járjon a fejedben, hogy ha ezt egy átlag ember meg tudja csinálni, akkor neked is menni fog.(most nem agysebészere gondolok, általános dolgokra)

Meg nem lesz baj, ha megszólítasz valakit, odamész egy társaságba és a központban leszel. Mit fognak csinálni? Maximum elküldenek, de általában nem ez szokott lenni, a magabiztos embert szeretik mindenhol.(magamról tudom)

2014. szept. 25. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!