78 lett az IQ-m a mensás teszten. Akkor most retardált vagyok?
Figyelt kérdés
A teszten a kérdések felénél fogalmam se volt hogy mi a feladat. Két nyelvvizsga és egy (mérnök)diploma van a hátam mögött, ez volt életem első IQ tesztje, ez most rosszul esett.2014. szept. 25. 00:05
11/11 anonim válasza:
Mivel az agyi aktivitások mérésére törekednek az alkotók olyan tesztet létrehozni, amely képes mérni az emberek többségét. Előfordulhat olyan, rendkívüli eset, aki épp nem mérhető így eléggé pontosan. Lehet, hogy a térbeli, valós rendszerekre szakosodott szemléleted és a specifikus, de már szelektív figyelmed épp a butított teszteket nem képes hatékonyan, időre megoldani. Talán túlképzett vagy enyhe autizmussal, ez ellentmondásnak tűnik elsőre, de valós mérésre van szükséged, szakember segíthet jól mérni az intellektuális képességeid. Nem kételkedem benned, csak próbálom megérteni és megmagyarázni. Olvastam már csodás estekről, Picasso a betűkben is rajzot látott, ezért későre tanult meg olvasni, de majd mégis sikerült neki is, igen kiemelkedő intellektuális képességgel bírt a szegény megboldogult pára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!