Milyen tulajdonságú emberre utalnak az alábbiakban leírt húzások?
Bérlakásban egy 21 éves fiatalember,állandóan kifogyasztgatja a hűtőből a másik ember kajáit.Ezen kívül persze toaletpapírt,sampont,tusfürdőt,mindent csak használ,fogyaszt.
Elfogy a tojás,a cukor,az olaj,és amikor megkérik,hogy vegyen már ő is valamit,akkor eltűnik,meg odébbáll a haverjaival,meg csak esetleg 3 nap múlva hoz valami sz.rt,amit ismét csak ő eszik ki.
Sokszor a legnagyobb baj,hogy kellene főzéshez alapanyag,és minden ki van fogyasztva,és ilyenkor mindig a másik ember induljon neki vásárolni,sorbaállni,hazacipelni a cuccokat.
Ja és persze sosem mosogat el,szépen beteszi a mosatlanba a más kajája által összecseszett tányérokat,aztán elmegy otthonról.
Lusta és nem gondol bele a lakótárs helyzetébe vagy csak simán önző. Empátiában hiányos...
A lakótársnak ajánlanám hogy beszéljen vele, és ha ez nem válik be tanítsa móresre. Csak magának vegyen fogyóeszközt és vigye magával hogy ne legyen elöl szabad használatra. Előbb utóbb csak kell a másiknak wc papír meg tiszta tányér..
És ha a lakótárs 'véletlenül' nincs otthon akkor bizony magának kell cselekednie.
Én már laktam több emberrel is, különböző helyeken albérletben, de olyan még soha nem volt, hogy hozzányúlkáltunk egymás dolgaihoz. Mindenkinek volt egy-két polca a hűtőben és ott nem matattunk. Ami közös volt az a wc papír és a mosogatószerek...
Én már nagyon korán összebalhéztam volna a sráccal, ha belekajált volna a cuccomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!