Mebbyire gáz ha barnább a ember bőre?
Figyelt kérdés
Szóval kicsit barnább a bőröm az átlagosnál, nem vagyok roma meg ilyesmi, magyar ember vagyok. Elég rossz érzés, az arcomon rádásul picit egyenletlen is. A szemem alatt lilás, bár ez a kialvatlanságtól lehet. Mitt lehet tenni, hogy fehérebb legyek? Diéta van.. ilyesmi? Hogy néznék ki szemüveggel... brrrr. Ti hogy álltok hozzá mennyire gáz? Nem vagyok csokoládé csak az átlagnál barnább! Köszi.2014. szept. 23. 22:00
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen gyanús, bár az adott földrésztől is függ a dolog. Most jobb már egy kicsit?
2/2 A kérdező kommentje:
Hogy érted h gyanus?
2014. szept. 23. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!