Sértő az, ha azt mondom egy többgyermekes 40-es anyukának, hogy tyúkanyó?
"Letyúkanyóztam" az egyik kolléganőmet, és ő besértődött.
Nem gondoltam, hogy ennyire érzékeny a korára...
Előbb gondolkodni kéne, és utána kinyitni a szádat. Egyébként is, már az sértő, ha egy nőt akarnál megsérteni.
És mellékesen, a nők érzékenyek egy bizonyos idő után a korukra, ezt még kár hogy nem vetted észre.
Én biztos vidultam volna a nőci helyében, és kapásból visszakérdeztem volna: mi van tyúkapó kend már megestnem bír magával, hogy velem próbál kezdegetni?:D
A kolléganőd, humortalan és kissé savanyu ubi, de te sme vagy a helyzeted magaslatán. Ismered a mondást: amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek:D
Ha azt mondtam volna, hogy vén boszorkány, akkor még megértem. De a tyúkanyó miért ekkora tragédia??
Tudom, hogy némelyik nőt érzékenyen érint az öregedés folyamata, de azért ez nem volt olyan durva szerintem.
Mindenki megöregszik, ez az élet rendje.
Egyébként meg mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát..
Szal 'ugyammá..:))
Szerintem nem sértő. Van olyan 25 éves ismerősöm is akire teljesen ráillik ez a kifejezés és őt is szoktuk így szólítani.
Nem tudom merre mit jelent, de felénk a tyúkanyó egy másokról szívesen gondoskodó, anyáskodó nő. Magyarul egy teljesen pozitív jelző.
De ha felétek ez a kort is takarja, akkor igenis lehet sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!