Mi értelme a hazugságnak?
Te gondolom életedben nem hazudtál, hogy nem tudod miért hazudnak az emberek.
Valószínű.
Kedves #4 !
Gondolom te is ezen példányok egyike vagy,akik mesterien űzik ezt.Csak el ne szakadj a valóságtól!
Én realista vagyok és rendes ember :D Van ennyi önbizalmam és önkritikám, hogy ezt tényként állítsam, amikor tudok segítek azokon az embereken akik véleményem szerint megérdemlik, de hazudni is szoktam, változó okok miatt, van hogy csak egy hosszabb beszélgetést akarom elkerülni van hogy csak magamat akarom menteni.
De sosem mások kárára teszem és itt van a nagy különbség.
Viszont azt nem tartom valószínűnek, hogy te életed során 1x sem hazudtál, de ha mégis akkor csak emlékezned kéne, hogy te milyen okból tetted és ennyi és nem pedig itt álszenteskedni.
Hozzátenném azt, hogy válaszod alapján, még ha keveset is hazudsz vagy csak ritkán, attól függetlenül, bunkó módon nyilvánulsz meg, és ezzel magadat minősíted. Légy büszke magadra, taps-taps :)
Én egy egy igen valószínű dolgot állítottam, amit a társadalom nagy része is így gondol (hogy "szinte" mindenki hazudik). Még egy felmérés is van arról, hogy egy átlagos ember naponta hányszor hazudik. (Ha jól emlékszem folyamatos beszélgetés során 3-4 percenként is előbukkanhat egy hazugság.)
"Kedves #4 !
Gondolom te is ezen példányok egyike vagy,akik mesterien űzik ezt.Csak el ne szakadj a valóságtól!"
Te meg alaptalanul alkotsz rossz véleményt másokról (ami még nem lenne nagy gond), de még szót is adsz ennek. Ez véletlenül sem rossz indulat, igaz?
"Te gondolom életedben nem hazudtál, hogy nem tudod miért hazudnak az emberek.
Valószínű." Te nem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!