Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnék pozitívabb...

Hogy lehetnék pozitívabb kisugárzású?

Figyelt kérdés
Sokszor ahhoz, hogy érvényesülni tudjak és legyen tekintélyem valamennyi ahhoz egy kicsit zord, mindenkinek beszólogatós, bunkónak kell legyek! Régen nem ilyen voltam, de hogy ne nyomjanak el ilyen lettem, viszont ez nekem sem jó érzés. Hogyan változhatnék, milyen példákat tudnátok javasolni?

2014. szept. 17. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdekes, én kedvességgel és mosolygósan is tudtam érvényelsülni, csak a tudásommal és a segítőkészségemmel, próbáld ki.
2014. szept. 17. 16:37
 2/3 G8888 válasza:
Úgy hiszem nagyon nagy elmélyültségre, benső tudásra van szükség - ekkor ez a különleges állapot kisugárzik rólad.
2014. szept. 17. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Manapság minden ember más akar lenni mint amilyen alapból... csak bele lett az emberiségbe sulykolva hogy mi a jó, és mi a rossz.
2014. szept. 18. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!