Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnátok arról az...

Mit gondolnátok arról az emberről aki mezítláb, kezében a cipőjével szembe jön veletek az utcán?

Figyelt kérdés

2014. szept. 16. 09:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Imádnám! Mindig nagy érdeklődéssel töltenek el engem ezek az emberek, de csak nagyon ritkán látok így valakit.
2014. szept. 16. 17:22
 12/18 anonim ***** válasza:
kérdező, fiú vagy vagy lány?
2014. szept. 16. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:
5%

Ha nő, akkor azért teszi, mert este szeretné megtisztíttatni a barátjával a koszos talpát:).

Amúgy azt gondolom, hogy:

a, próbál a természet közeli életet élni - ha városban teszi ezt, akkor elég vicces;

b, különc vagy csak feltűnési viszketegsége van - így ne csodálkozzon, ha valaki beleköt, még ha jó szándékkal is tesz (pl.: figyelmezteti, hogy beleléphet valamibe).

Ha hapsi teszi ezt, azt nem vagyok hajlandó jellemezni!

2014. szept. 16. 18:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyaraláson én is csináltam ezt az utcán:D

majd meghalt a lábam fogtam levettem a cipőmet és úgy mentem a hotelig. Nem igazán érdekelt, csak az h nagyon fáj a lábam

2014. szept. 17. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mosolyognék. :)

Talán azt gondolnám, elszakadt a cipője. Vagy, ha látom, nem szakadt el, azt, hogy feltörte a lábát. Aztán jönne, hogy biztosan szeret mezítláb járni. (Én is szeretek.) Végül eszembe jutna, hogy tán csak alkalmilag szeret mezítláb lenni, vagy lehet, azért viszi a kezében a cipőt, mert fél, hogy a cipő látványa nélkül mit gondolnának róla mások, esetleg hamar vissza fogja venni. (Mert minek cipelné magával feleslegesen a cipőt a kezében, ha tudja előre, hogy egész nap nem fogja felvenni?) ;)

Ilyeneket gondolnék, nem biztosan ebben a sorrendben.

2014. szept. 18. 10:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Mezítláb a parkban. Am film:)
2014. szept. 22. 17:06
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Sokat jártam már így, hol direkt, hol önhibámon kívül. Jártam már utcán úgy is, hogy nem is volt nálam cipő. Jó idő volt, én pedig szeretek így lenni. Kinőttem abból a korból, hogy érdekeljenek idegen emberek véleménye. Nekem jó így és kényelmes, ártani pedig nem ártok senkinek, akkor miért ne? 21/F
2014. szept. 23. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha lany, akkor azt, hogy feltörte a lábat a cipo/valami van a cipővel

De attol ki készülök, amikor 13-14 eves lanyok jönnek a suliba ( ünnepség) 8-10+ cm-es cipőben es az utcán viszik a cipőt....

Mert a suliban neha en mar azért is viszem a kezembe, mert kesesben vagyok :D

Vagy lefelé a lépcsőn könnyebb cipo nélkül

De az utcán visszaveszem

Es ha valaki nem bírja ki kb 6-7 órán keresztül a magassarkut, akkor ne vegye fel, mert pl az osztályban is ki lehet belőle lepni ( ha suliba megy benne az illető :D )

De ez inkabb csak az olyan alkalmi cipoknel könnyen kivitelezhető, amelyik nem kiscsizma

2015. okt. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!