Mit gondolnátok arról az emberről aki mezítláb, kezében a cipőjével szembe jön veletek az utcán?
Ha nő, akkor azért teszi, mert este szeretné megtisztíttatni a barátjával a koszos talpát:).
Amúgy azt gondolom, hogy:
a, próbál a természet közeli életet élni - ha városban teszi ezt, akkor elég vicces;
b, különc vagy csak feltűnési viszketegsége van - így ne csodálkozzon, ha valaki beleköt, még ha jó szándékkal is tesz (pl.: figyelmezteti, hogy beleléphet valamibe).
Ha hapsi teszi ezt, azt nem vagyok hajlandó jellemezni!
Nyaraláson én is csináltam ezt az utcán:D
majd meghalt a lábam fogtam levettem a cipőmet és úgy mentem a hotelig. Nem igazán érdekelt, csak az h nagyon fáj a lábam
Mosolyognék. :)
Talán azt gondolnám, elszakadt a cipője. Vagy, ha látom, nem szakadt el, azt, hogy feltörte a lábát. Aztán jönne, hogy biztosan szeret mezítláb járni. (Én is szeretek.) Végül eszembe jutna, hogy tán csak alkalmilag szeret mezítláb lenni, vagy lehet, azért viszi a kezében a cipőt, mert fél, hogy a cipő látványa nélkül mit gondolnának róla mások, esetleg hamar vissza fogja venni. (Mert minek cipelné magával feleslegesen a cipőt a kezében, ha tudja előre, hogy egész nap nem fogja felvenni?) ;)
Ilyeneket gondolnék, nem biztosan ebben a sorrendben.
Ha lany, akkor azt, hogy feltörte a lábat a cipo/valami van a cipővel
De attol ki készülök, amikor 13-14 eves lanyok jönnek a suliba ( ünnepség) 8-10+ cm-es cipőben es az utcán viszik a cipőt....
Mert a suliban neha en mar azért is viszem a kezembe, mert kesesben vagyok :D
Vagy lefelé a lépcsőn könnyebb cipo nélkül
De az utcán visszaveszem
Es ha valaki nem bírja ki kb 6-7 órán keresztül a magassarkut, akkor ne vegye fel, mert pl az osztályban is ki lehet belőle lepni ( ha suliba megy benne az illető :D )
De ez inkabb csak az olyan alkalmi cipoknel könnyen kivitelezhető, amelyik nem kiscsizma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!