Duci lányok miért nézik le a vékonyakat?
Figyelt kérdés
Nem értem miért...
Engem már nagyon sokszor végméregettek...
Veletek volt már ilyen?
2014. szept. 12. 16:50
12/13 anonim válasza:
Egyet ismerek, aki így viselkedik, létező jelenség, úgyhogy lehet, mégse meséled be magadnak.
Az illető konkrétan irigy. Tudom, mert ott állok mellette ilyenkor és nekem mondogatja, hogy nézzem már hogy néz ki az a csaj, meg milyen piszkafa, meg hogy öltözött fel. Ő maga is tudja, hogy irigy, mert sokat kínlódik az alakjával, nem érzi fair-nek, hogy neki ez jutott és meg van győződve róla, hogy az összes! férfinak a vékonyabb nők tetszenek.
Fordítva szokott lenni általában, a vékonyabbaktól megy a lesajnálás. A fenti viselkedés szerintem egy fajta visszavágás, megelőzés "lesajnállak, mielőtt te sajnálnál le engem".
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :)
2014. szept. 14. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!