Nagyon nagy segitségre lenne szükségem. Valaki segitség?
"Amugy attol is rosszul vagyok ha rá gondolok azokara a dolgokra egy férfival ."
akkor mitől vagy meleg, ha nem vonzódsz szexuálisan fiúkhoz?
Egyáltalán nem biztos, hogy meleg vagy. Lehet, hogy biszexuális, lehet, hogy az sem. Ilyen korban sok hetero fiatal is érdeklődik egy kissé a saját neme felé, néhányan ki is próbálják a dolgot, kíváncsiságból.
A lányok egyáltalán nem izgatnak fel téged?
Ajánlom neked ezt az oldalt:
Én sem akartam meleg lenni, undorodtam magamtól, amikor fiúkra gondoltam. Ettől függetlenül erre vágytam, ezért is volt annyira elviselhetetlen.
Viszont ha nem vágysz arra, higy fiúkkal feküdj le, akkor erősen kétlem, hogy meleg lennél.
Én akkor jöttem rá, amikor a mostanra már barátom, akkor még csak egy b*zi, megcsókolt.
Azután csak rá tudtam gondolni, csak rá vágytam, amit utáltam, és próbáltam eltemetni magamban jó mélyre.
Tényleg elég fiatal vagy, lehet csak össze vagy kicsit zavarodva. Én a helyedben még nem lennék biztos benne, mert ha nem vágysz aktusra férfiakkal, akkor az úgy érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!