Mit gondolsz róla?
Mit gondolok róla? Hát láttam már szebb embereket is mint ő. DE lehet, hogy ez a kép előnytelen, az is lehet, hogy egy nagyon rendes ember, jó humorral. Belőle ezeket a dolgokat, kinézem ellentétben a mai divatos páwa gyökerekkel.
És akkor most rólad jön a véleményem kedves kérdező! Gusztustalan felszínes, tiniliba vagy. Semmi közöd sincsen hozzá, hogy a barátnődnek ki tetszik, és ki nem, és hogy ki a jó parti! Most mit vártál, hogy ócsároljuk itt szegény srácot a külseje miatt? Hát én nem fogom! Remélem összejön a srác a lánnyal te pedig megpukkadsz mérgedben!
24F
ránézésre olyan mint Shrek amikor emberré változott...és ugye az egy szépítő bájitaltól volt...mondjuk úgy vannak nála sokkal csúnyábbak...de ez csak a külső...mivel nem ismerem milyen a személye így nem tudom milyen...de külsőre szerintem nincs vele gond...16-22 közé tippelném...
21F
Szóval. Az igazi kérdés itt az, hogy mit gondolunk rólad. Nemde?
Hát külsőre tényleg nem a legjobb, viszont ki tudja, lehet egy humoros, kedves srác.
Szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy építkezik-e mostanában esetleg, mert akkor nagyon jó party. Szerintem a srác minimum vasbetont reggelizik így első ránézésre. :D
De szerintem rendes ember (is lehet). Én innék vele egy sört bármikor.
Amúgy neked valóban nincs dolgod ezzel, ha a barátnődnek szimpatikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!