Ti mit mondtok valamit, ha vagytok ismerőssel és mosdóba mentek?
Vannak ismerőseim, akik összevissza elkezdenek táncikálni és mondják most bepisilnek; ez jó barátoknál elfogadható, még viccelődünk is olyankor, távoli ismerősöknél zavarbaejtő - plusz, akár közeli, akár távoli ismerős, egy-két alkalom belefér, de napi szinten ez már idegesítő.
Plusz kissé fura nekem, ha valaki bejelenti, miért megy ki a wc-re. Talán közeli, jó barátok még oké, de valahogy rokonoknál vagy távoli ismerősöknél vagy velem egy háztartásban élőknél már furcsa, ha beközlik "Elmegyek pisilni".
Nekem a gimiben volt egy tanárom, akinek, ha mondtam "Kimehetek a mosdóba?", mindig visszakérdezett; "Pisilni?".
Èn általában;
- Ha otthon vagyok, nem mondok semmit csak kimegyek
- Munkahelyen ha alig vannak, csak kimegyek, ha tele vagyunk, annyit mondok a kollégáknak egy pillanat és jövök.
- Ha utazunk, vonaton-repülőn felállok és szó nélkül kimegyek, ha autóval, kibírom a következő pihenőig, ha nem, akkor megkérdezem, félre tudunk e állni egy Tesconál vagy benzinkútnál.
- Amikor hosszú ideig tartogatom, ha jó barátokkal vagyok, akkor toporgok, hajlongok, stb, ha már tènyleg alig bírom visszatartani, de ritkán kerülök előttük ilyen helyzetbe.
Ti hogy vagytok ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!