Most mit tegyek? Hagyjam annyiban?
A szuleim akarnak donteni az eletemrol. Ok akarjak megmondani meg azt is, hogy mit szeressek es mit ne.
Ez meg elmegy, mert ugyse donthetnek a szemelyisegemrol, de mar azt is ok akarjak eldonteni, hogy melyik suliba menyjek tovabb. aa z egyetememrol is ok akarnak donteni, ezt tudom jol. De ez csak azert zavar engem, mert a tesoimnak szabad valasztast engedtek.
Az egesz akkor kezdodott amikor 3. Os koromban elkezdtem rajzkorre jarni. Akkor szerettem meg minden, de ma mar azt fontolgassak, hogy + orakat vegyenek-e a tanartol. Ma mar igazi kinzas nekem rajzra jarni, mert kotelezove teszik. Ok muvesznek akarnak, de en nem akarok az lenni. Mar nincs lehetosegem az eletembe beleszolni?
13/l
Mond azt hogy nem akarod.
Megfelelő hangnemben és megfelelő fellépéssel nem fogják tovább kötelezővé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!