Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Karkötőt is lehet gyűjteni?...

Karkötőt is lehet gyűjteni? Hülyének néznének-e miatta?

Figyelt kérdés
Pontosabban bõrkarkötõrôl lenne szó...
2014. szept. 7. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyűjtheted. Miért ne lehetne? Ha meg félsz, hogy mit gondolnak mások, akkor egyszerűen csak NE REKLÁMOZD!
2014. szept. 7. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Autóbuszt is lehet gyűjteni. Nincs gyűjtési törvénykönyv.

Azonban inkább egy kis önbizalmat gyűjts előbb magadra, ha ennyire foglalkoztat, mások mit gondolnak...

2014. szept. 7. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ez egyáltalán nem gáz. Szerintem jó ötlet. Mindenki mást gyűjt és vannak olyanok akik szégyellik a gyűjteményüket pedig szerintem egyáltalán nem az.

A bőrkarkötők meg kifejezetten igényesek meg mégis különlegesebbek én szerintem.

Valaki bélyeget gyűjt, valaki pénzérméket, régieket, vagy más országokból származóakat. Ismerek olyat aki kulcsokat gyűjt meg kulcstartókat. Van olyan akinek gomb gyűjteménye van, van olyan aki poharakat gyűjt.

Én is gyűjtök pénzérméket, töltényhüvelyeket, meg régen gyűjtöttem gyufásdobozokat is, de azok egyszer egy csőtörés végett szétáztak és likvidálnom kellett őket.

Meg van egy munkatársam ő például órákat gyújt, leginkább karórákat, de van zsebórája is, meg nagyon régi ébresztőórák amik már tényleg ritkaságok, és azokat ő külön vitrinben tárolja de majdnem mindegyik működőképes.

Szóval emiatt ne érezd rosszul magad, mert a karkötő egyáltalán nem furcsaság.

2014. szept. 7. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Én pénzérméket, rókás dolgokat(plüssöket, figurákat, de minden mást is), valamint pokemonokat gyűjtök. És?

Nem kell beszélned róla, ha nem akarsz, és nyilvántartásba sem vesznek.

2014. szept. 7. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:
nem az a gond, hogy félek... csak, hogy a pénzt meglátnák, hogy mennyit adok értük.... vagyis városnaponként max ezer forint...
2014. szept. 7. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
En meg energiaitalos dobozokat gyujtok evek ota. Annak aztan plane semmi ertelme nincs, foleg 23 eves fejjel. De mit erdekeljen ez engem, ha egyszer total feldobja a napomat, ha talalok valami kulonleges darabot egy eldugott utolso kis alja ejjelnappali boltban?
2014. szept. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!