Karkötőt is lehet gyűjteni? Hülyének néznének-e miatta?
Autóbuszt is lehet gyűjteni. Nincs gyűjtési törvénykönyv.
Azonban inkább egy kis önbizalmat gyűjts előbb magadra, ha ennyire foglalkoztat, mások mit gondolnak...
ez egyáltalán nem gáz. Szerintem jó ötlet. Mindenki mást gyűjt és vannak olyanok akik szégyellik a gyűjteményüket pedig szerintem egyáltalán nem az.
A bőrkarkötők meg kifejezetten igényesek meg mégis különlegesebbek én szerintem.
Valaki bélyeget gyűjt, valaki pénzérméket, régieket, vagy más országokból származóakat. Ismerek olyat aki kulcsokat gyűjt meg kulcstartókat. Van olyan akinek gomb gyűjteménye van, van olyan aki poharakat gyűjt.
Én is gyűjtök pénzérméket, töltényhüvelyeket, meg régen gyűjtöttem gyufásdobozokat is, de azok egyszer egy csőtörés végett szétáztak és likvidálnom kellett őket.
Meg van egy munkatársam ő például órákat gyújt, leginkább karórákat, de van zsebórája is, meg nagyon régi ébresztőórák amik már tényleg ritkaságok, és azokat ő külön vitrinben tárolja de majdnem mindegyik működőképes.
Szóval emiatt ne érezd rosszul magad, mert a karkötő egyáltalán nem furcsaság.
Én pénzérméket, rókás dolgokat(plüssöket, figurákat, de minden mást is), valamint pokemonokat gyűjtök. És?
Nem kell beszélned róla, ha nem akarsz, és nyilvántartásba sem vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!