Nektek is van fura fóbiátok?
Úgy értem, hogy féltek/undorodtok olyasmitől, ami nem megszokott? (szóval nem egy klausztrofóbia)
Húgom egyik ismerőse undorodik a köldöktől. Igen, a köldöktől. Már magától a szótól is rosszul lesz, magától a testrésztől meg főleg :D
Nekem meg lábujjfóbiám van. Egyszerűen rosszul vagyok, ha lábujjakat látok, nyáron igyekszem nem lefelé nézni, nehogy lássam az utcán/járművökön/boltban az emberek lábujját. Amiktől meg szó szerint bukfencezik a gyomrom, az a lakkozott lábköröm, meg az, ha olyan balerinacipőt vesznek fel a lányok/nők, amikből kilátszik az ujjak közötti vájat. Az még rosszabb, mintha szandál lenne rajtuk :D
Még én is csak akkor veszek fel szandált, ha már NAGYON meleg van, pedig alapvetően nincs semmi baj a lábammal :D
(Félreértés ne essék, természetesen nem azért mondom, hogy járjon mindenki mindig zárt cipőben.)
Nektek is van ilyen furcsaságotok?
A kihullott, vizes hajtól undorodok, minél hosszabb annál jobban. Ez megnehezíti a fürdést, zuhanyzást a fürdőszobában, mert vagy a kádban, vagy a falon lévő csempén, vagy a tusfürdős dobozokon mindig van valami hosszabb hajszál, és mindig le kell előtte ott mindent mosnom. De valamikor még akkor is felbukkan 1-1 hajszál, valószínűleg az anyám fejéből.
A másik dolog ami miatt nem jó ez az a fürdés utáni törölközés, mert ha a törölközőből rámtapad egy hosszabb hajszál akkor szívinfarktus közeli helyzetbe tudok kerülni. Ezért jól kirázom előtte a törölközőt, de néha marad benne haj.
Én gyerekkoromban a Mercedes locsolókocsiktól féltem.
Anno,a 70-es években a Fővárosi köztisztaságiak beszereztek néhány Merci locsolókocsit.Estefelé jöttek nyáron az V.ker.-ben,valahogy a kocsi eleje félelmetes volt kinézetre,megláttam az ablakból,és berohantam az ágyba,magamra húztam a takarót...
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!