Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai világba miért ők a...

A mai világba miért ők a meghatározó személyek?

Figyelt kérdés

A mai világba sokan példaképnek tekintenek olyan embereket akik valólyában semmi tiszteletreméltót nem tettek. De sokan imádják őket. Gondolok itt a youtubos videósokra (herby,szefi,metalexovics,pewpewdie)

Való világos selejtekre, éjjel nappal budapestes degeneráltakra.

Nevetséges ''zenész''/zenekarokra (onedirection,justinbieber,busta stb)

És olyan embereket nem tisztelnek mint a rendőrök tűzoltók orvosok.

Vagy akár tanárok vagy bármi más. Az emberekből kezd kveszni a józan ész?

2014. szept. 3. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak normális rendőr ismerőseim. Sajnos azonban manapság, nagyon sok olyan fiatal megy rendőrnek, aki semmi mást nem akar csak hatalmat, és kicseszni az emberekkel. Szerintem egy rendőrnek egy úriembernek kellene lennie,manapság meg pont a legnagyobb suttyók mennek rendőrnek.

Igazából én a rendőrségben két problémát látok. Először is felsőfokú végzettség nélkül lehet bárki rendőr. Már bocsánat de mind tudjuk, hogy mit ér manapság a középfokú végzettség. Semmit. Egy felsőfok megritkítaná rendesen a selejtet aki csak szemétkedni akar az emberekkel.

Továbbá a rendőrség már nem szolgál és véd, hanem büntetést hajt be. Van havi kvótájuk, amit teljesíteni kell, ha nem teljesítik akkor keresik, hogy kibe lehet belekötni és megbüntetni. Édesanyámat egyszer azért büntették meg, mert megállt a tilosban a virágbolt előtt, és kemény egy percre beugrott a boltba kihozni az előre kifizetett legnagyobb kiszerelésű virágföldet, amit nem bírt volna messzebb vinni. A 19-20 éves takony hülyegyerek rendőr meg megbüntette tilosban parkolásért. Szerintem ha tényleg szolgálnának és védenének, akkor a rendőr maximum megdorgálta volna és segített volna berakni a földet a kocsiba... Az a baj, hogy manapság a rendőrség az aktuális kormányt szolgálja és nem az embereket.

2014. szept. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!